2018-12-10 19:37


Marian Munteanu spune care este principalul obiectiv al partidului Alianța Noastră România

 |  07:59
Marian Munteanu spune care este principalul obiectiv al partidului Alianța Noastră România

Marian Munteanu a declarat, miercuri, că principalul obiectiv al partidului Alianța Noastră România este „promovarea oamenilor de valoare, cinstiți, competenți şi patrioți autentici” deoarece de asta are nevoie România.

"Alianța Noastră România este un partid cu totul nou, care are într-o proporție covârșitoare oameni care nu au făcut politică sau care au fost membri în unele partide încercând să facă câte ceva. (...) Unul din principalele noastre obiective este să sprijinim promovarea unor oameni de valoare, cinstiți, competenți, patrioți autentici. Acestea sunt cuvintele cheie: cinste, competență și patriotism. De asta este nevoie în România", a susținut afirmat Marian Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că partidul Alianța Noastră România a făcut parteneriat cu PNȚCD, dar Aurelian Pavelescu nu va candida la alegerile parlamentare, "deși a fost invitat”.

"În tinerețea mea am avut șansa să fiu alături de domnul Corneliu Coposu, Ion Rațiu — personalități mari ale țării noastre și lideri de seamă ai PNȚCD care au venit să pună umărul și să nu ceară nimic. Este un partid care are o tradiție importantă, pe care eu o respect, și care a venit să ne sprijine. Aurelian Pavelescu a fost colegul meu de facultate", a completat Marian Munteanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: marian munteanu, principal, obiectiv, partid, alianta, noastra, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Bă!
08 Oct 2016

Să dea naiba de te cred! Am senzația că ești scos din formol și ținut ”de ațe”....parcă ești mort de mult și miroși urăt!
Random imageUltimele stiri


loading...