2019-02-20 09:56


Marian Vanghelie își face PARTID. Detalii de ultim moment

 |  17:34
Marian Vanghelie își face PARTID. Detalii de ultim moment

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunţat, miercuri, că lucrează la înfiinţarea unui nou partid „socialist, la stânga PSD-ului” care va propune la alegerile europarlamentare un candidat „care să arate gen Adrian Severin, Adrian Năstase", dar şi pentru alegerile prezidenţiale.

„La sfârşitul lui septembrie - octombrie, o să facem congresul. Este un partid de stânga, socialist. La stânga, stânga PSD-ului, pentru că, din păcate, PSD nu mai face stânga, nu mai are nicio legătură cu problemele de stânga reale, se merge după ureche, <Ştim noi că da bine cota de 16% poate o micşorăm, ştim noi că e bine nu-ştiu-ce>. Eu cred că trebuie să ajutăm oamenii de afaceri să creeze locuri de muncă, pentru că pe toţi i-am arestat. Nu zice nimeni că arestul acestor oameni, pornind de la Niculae, Adamescu, Sârbu, 100 de inşi câţi au fost arestaţi, înseamnă că s-au dus pe apa sâmbetei două milioane de locuri de muncă. Dar paralel trebuie găsite totuşi soluţii şi pentru ăştia care muncesc pe 1.200 de RON azi. Nu se poate trăi cu 1.200 de RON, nu se poate trăi”, a declarat Marian Vanghelie la DCNews Live.

Acesta nu a vrut să spună care este numele viitorului partid, dar a adăugat că negociază cu parlamentari de pe tot eşichierul politic, mai puţin din USR, pentru a sprijini noua construcţie politică.

„Va fi un adevărat partid social democrat. Partidul nu a ieşit încă de la Tribunal. Noi suntem în faza în care suntem organizaţi 80% cu structuri. Avem un partid, structura juridică la care am candidat la vremea respectivă (Partidului Dreptăţii Sociale – n.r.) şi o serie de colegi de-ai noştri au vrut sa gândim o altă formula, să venim cu altceva şi se va face o fuziune. Suntem în nişte discuţii cu nişte parlamentari de pe tot eşicherul politic, pe baza relaţiilor interumane, că asta e procedura, nu am inventat eu formula. Mai puţin cu USR, în rest chiar şi cu oameni din PNL suntem în discuţii să vină în partid”, a precizat Vanghelie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: psd, partid, stanga, marian vanghelie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

ha ha ha.....se dezintegreaza sandramaua lui DRAC-nea si sobolanii vor alt sef sa-si mute cuibul
HMMM...
22 Aug 2018

Ești SIMPATIC, să moară mama! Dar...ce-ai făcut în sect.5 cu bătrânii, luându-le casele, RUȘINICĂ! Oricum ești ASIGURAT - voci de aur spun că îți place să-ți faci veacul numai în construcții faraonice sau de importanță strategică, indiferent cum s-or numi ele = una e Casa POPOrULUI, alta - Casa Albă (de fapt - neagră, ca la alba/neagra...știi tu:)! Una e să fii neam cu Cioabă, alta - cu Rotschild!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...