2017-01-20 10:24

POLITICA


Marian Vanghelie: Sunt politicieni care au suferit traume în urma acțiunii procurorilor

 |  11:47
Marian Vanghelie: Sunt politicieni care au suferit traume în urma acțiunii procurorilor

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, marţi, că în România se fac arestări "haiducești", existând politicieni care au suferit "traume" în urma acțiunii procurorilor.

Marian Vanghelie a însoțit-o pe Oana Niculescu Mizil la instanţa supremă, unde a avut loc procesul în care aceasta este judecată pentru conflict de interese.

"Toate instituțiile de forță din România, care au făcut nelegiuiri, vor răspunde. Să fie foarte clar că acești oameni vor răspunde. Că nu vor răspunde azi, că nu vor răspunde mâine, dar vor răspunde peste niște ani. E vorba de ceea ce se întâmplă în România, începând de la arestările astea, pur și simplu așa, haiducești, și au desființat familii și au nenorocit tot felul de oameni și după aia să se dovedească că au fost colegi care au câștigat în instanță. Până s-a dovedit că el este nevinovat, a trecut prin niște traume și el, și familia (...). Eu cred că pentru tot ce s-a întâmplat în acești ultimi ani, unii vor trebui să răspundă. Chiar dacă unii dintre politicieni se duc la arest, vor ieși afară din arest și ne vom ocupa și vom menține aceste procese pentru a spune lucruri reale și cum ar fi trebuit să se întâmple în această țară. Totul este un circ", a afirmat Marian Vanghelie pe holurile ÎCCJ, potrivit Agerpres.

Fostul edil este de părere că, în loc să fie arestați, politicienii ar trebui lăsați să rezolve problemele oamenilor.

"Noi de dimineața vedem vedete la televizor care au probleme penale, în loc să vedem dacă acele vedete ar putea să rezolve niște probleme pentru oameni. Suntem singura țară din regiune care ne batem cu Putin și facem arestări. Asta este țara. Dacă ăsta este modelul, să vedem cu ce o să ne ajute la final, că nu văd pe televizor decât arestări și bătălii cu Putin (...). Va veni o vreme când unii vor răspunde. Vor răspunde că au luat oamenii de pe stradă cu forța și le pun cătușe și le spun — aveți două variante: vă dăm cu suspendare și scrieți de cine vrem noi sau dacă nu... (...) Dacă doamna Kovesi a făcut aceste lucruri, va plăti și dânsa (...). Eu știu că, dacă te cheamă cineva la o instituție, trebuie să te cheme printr-o citație, cu un avocat, nu să spună că vor anumită intimitate cu tine", a completat Marian Vanghelie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: marian vanghelie, politician, sufera, trauma, actiune, procurorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CROCODILUL FLAMAND
18 Oct 2016

CE SA VEZI....HOTZOMANUL E TRAUMATIZAT......VREA LA JILAVA..LA TRATAMENT>>>SA SE INDURE CAREVA SA-L CONDAMNE SA SCAPE DE CHINURI
ROUTER110
18 Oct 2016

" politicienii sa fie lasati sa rezolve problemele oamenilor", culmea: probleme create de politiceni ca Vanghelie Rosu. Astia isi creaza singuri locuri de munca pe spatele nostru. Trai Neneaca! Mai ramane fiecare din ei sa fie Presedinte, pardon, Baroni si iata-ne in Somalia Europeana!

Adauga un comentariu

Random image