2017-01-19 18:59

POLITICA


Marian Vanghelie a făcut chef la Taverna Sârbului

 |  20:19
Marian Vanghelie a făcut chef la Taverna Sârbului
Preşedintele pesediştilor din Capitală a dat ieri opetrecere la restaurantul Taverna Sârbului cu ocazia aniversării zilei denaştere, el împlinind 43 de ani. Printre invitaţii care au venit să-i spună “Lamulţi ani” s-au numărat: foştii preşedinţi ai PSD, Ion Iliescu şi MirceaGeoană, numeroşi parlamentari şi colegi social-democraţi, liderii sindicaliBogdan Hossu şi Marius Petcu, fostul preşedinte al Academiei Române, EugenSimion, Mircea Dinescu, Stelian Tănase. Liderul PSD, Victor Ponta, a refuzat invitaţia la petrecere, însă o prezenţă aparte a fost cea a lui Miron Mitrea.

“Sunt puternic, îmi doresc doar sănătate”, şi-a uratsingur sărbătoritul la intrarea în restaurantul Taverna Sârbului. El a spus cănu mai vrea să se “maimuţărească” la televizor şi că va apărea doar dacă “eceva în neregulă”. De la o masă, responsabilul pentru bucatele alese MirceaDinescu i-a strigat: “Nici Gina Lollobrigida nu a avut un asemenea succes!”.Printre bucatele pregătite de Dinescu şi puse pe masă s-au regăsit: purceluşulde lapte, iahnie de fasole şi ceafă afumată pregătită după o reţetă specială.Pentru ca lumea să prindă curaj, invitaţii erau ademeniţi cu un păhărel de şliboviţă.Invitaţii au venit pregătiţi cu daruri pentru preşedintele PSD, pungile fiindluate cu grija de aghiotanţii lui Vanghelie pentru a fi ferite de ochiicurioşilor. În timp ce mulţimea PSD petrecea, pe o plasmă amplasată central,premierul Emil Boc anunţa “fără sonor” că Guvernul îşi angajează răspunderea peCodul muncii.

În ziua în care a împlinit 43 de ani, Vanghelie avorbit şi despre prietenii săi: Victor Ponta, Traian Băsescu şi Sorin Oprescu. Prezentla o emisiune de divertisment, pesedistul a spus că vorbeşte prin SMS cu TraianBăsescu, iar cu preşedintele PSD are o „relaţie cordialcorectă”. În schimb, cu Sorin Oprescu are o relaţie cordială, spre mangleală. „Ştiţi ce estemangleală? Superlativul de la cardeală, iar acesta nu este un termen inventat.Umblu cu DEX-ul la mine", a precizat Vanghelie despre relaţia cu primarulCapitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-10-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image