2017-01-21 08:22

POLITICA


Marian Vanghelie: „Să iasă din politică toţi cei care au furat sute de milioane!”

 |  13:39
Marian Vanghelie: „Să iasă din politică toţi cei care au furat sute de milioane!”

După ce Victor Ponta l-a „lucrat”, lăsându-l fără putere executivă laconducerea PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a dezgropat securea războiului.„Ţinta” sa o reprezintă nu doar preşeditele social-democrat, ci, toţipreşedinţii de partide. El vrea să se bată şi cu Ponta şi cu Crin Antonescu şicu Traian Băsescu şi cu Marko Bela. Scopul: pentru ca el să rămână „preşedintepe viaţă”.

Marian Vanghelie s-a retras printre romi,imediat după ce a fost mazilit de la şefia filialei bucureştene asocial-democraţilor. Prezent la o conferinţă organizată de Partida Romilor, ela declanşat atacuri politice pe toate fronturile. Şi-a lansat campania, dupăcum el însuşi afirmă. Miza lui Vanghelie: „preşedinte pe viaţă”. În debutulcampaniei sale, primarul de la sector 5 a anunţat că hoţii din politică trebuiesă plece. Nu s-a referit însă la toţi, ci, doar la cei care au depăşit pragul sutelorde milioane de euro. „Cred că trebuie să iasă din politica românească toţioamenii care au furat sute de milioane deeuro, toţi să plece acasădin toate partidele şi de la PSD, şi de la PNL, şi de la PDL, şi de laUDMR, şi de oriunde. Acum mă antrenez, pe bune îmi încep campania, poate maiaşteptam, oricum aveam de gând să o încep, m-au provocat, deci poate nuîncepeam atât de repede, dar vreau să cred că trebuie să se tragă linie, să seducă acasă toţi acei care au privatizat ţara asta şi au dus-o în haos şi aucreat numai furăciuni, pe toţi să-i ia mama dracu’, să se ducă acasă”, aafirmat Marian Vanghelie, la Conferinţa din Bucureşti a Partidei Romilor„ProEuropa” .

Deşi, momentan este doarvicepreşedinte de partid, el s-a poziţionat pe picior de egalitate cu politicienicare deţin funcţii mai înalte, susţinând că va purta o competiţie cupreşedinţii de partide. „O să am o competiţie cu toţi preşedinţii din România,şi cu Victor Ponta, şi cu Crin Antonescu, şi cu Traian Băsescu, şi cu MarkoBela, şi cu toţi, îmi propun să rămân preşedinte pe viaţă”, a mai afirmat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-09-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image