2019-03-22 02:21


Marius-Lucian LUPU, ales PREȘEDINTE al Organizaţiei de Tineret PMP

 |  13:22
Marius-Lucian LUPU, ales PREȘEDINTE al Organizaţiei de Tineret PMP

Marius-Lucian Lupu a fost ales sâmbătă preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Mişcarea Populară (OT PMP), cu 333 de voturi "pentru" şi 21 "împotrivă".

"În politică sunt de patru ani. M-am implicat pentru că mi-am dorit şi îmi doresc ca tinerii să nu mai aibă motive să plece din România. Este foarte important ca tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite şi să fie încurajaţi să-şi deschidă propriile afaceri", a declarat Lupu la eveniment.

Marius-Lucian Lupu are 28 de ani. Este de profesie inginer şi lucrează în cercetare, la Universitatea Tehnică din Iaşi.

În funcţia de prim-vicepreşedinte a fost ales George Antohe, iar în cea de secretar al organizaţiei - Olivia Vanea.

De asemenea, a fost aleasă Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate, Vlad Trăistaru fiind cel care va deţine funcţia de preşedinte.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, le-a spus participanţilor la Congres că politica se face prin asumare şi a dat exemplul lui Traian Băsescu, "un om care a reuşit împotriva tuturor''.

"Sunteţi într-un partid pe care l-a creat Traian Băsescu şi trebuie să înţelegeţi că politica nu se face doar cu gânduri bune. Politica se face prin implicare totală şi prin determinare (...). Trebuie să înţelegeţi un lucru esenţial, politica se face prin asumare. Nu aţi văzut în viaţa politică un om mai hotărât decât Traian Băsescu. A reuşit împotriva tuturor tocmai pentru că a ştiut că asta vor românii, lideri hotărâţi", a punctat Tomac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-08

TAGURI: Marius-Lucian Lupu, președinte al Organizaţiei de Tineret, PMP, tineret pmp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Iul 2018

Sunteti un partid creat de psihopatul cel chior care a dosit flota romaniei si diverse case si care a fost un hot prieten cu interlopii si a creat statul mafiot Datorita lui acest cacat de partidut scarbos are abia 5 la suta credibilitate
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...