2016-10-27 02:30

POLITICA


Masaj de relaxare pentru Timoşenko

 |  18:35
Masaj de relaxare pentru Timoşenko

Lidera opoziţiei ucrainene, fostul premier Iulia Timoşenko, a beneficiat de un masaj de relaxare din partea maseuzei sale personale, informează agenţia ucraineană UNIAN, citată de RIA Novosti.

Maseuza personală a lui Timoşenko a primit permisiunea de a aduce propria masă de masaj în celula fostului premier al Ucrainei, care se află într-o închisoare din Harkov, din 30 decembrie.

Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere. O echipă de medici era aşteptată să o viziteze marţi pe Timoşenko pentru a evalua starea de sănătate a acesteia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: masaj Timosenko, inchisoare Timosenko, arestare Iulia Timosenko, premier Ucraina, lider opozitie UcrainaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nu se mai importă carne din Ucraina și Republica Moldova România a interzis importul tuturor produselor de origine animală din Ucraina şi Republica... 07 Oct 2016 | (0)
Cum scapă RADET de faliment? Averismentele date de liderul USR, Nicuşor Dan, conform cărora regia de termoficare va intra... 11 Oct 2016 | (7)