2017-01-17 15:14

POLITICA


Mazăre vrea mandat nou de primar

 |  18:03

Edilul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, va candida din nou pentru Primărie, mai ales că, după cum susţine el, cetăţenii de la malul mării îl doresc în continuare în fruntea administraţiei locale.

Un cotidian central din Constanţa a comandat un sondaj în acest sens, iar Mazăre a ieşit detaşat în preferinţele oamenilor, însă primarul spune că are impresia că s-a dorit să fie doar “amăgit”, pentru că nu poate săobţină, ca pe vremea lui “Ceauşescu”, un astfel de rezultat.

Radu Mazăre este primarul municipiului Constanţatocmai din anul 2000. În primul mandat a ieşit cu 66% dintre voturile constănţenilor, iar în2004 şi 2008 a câştigat categoric, de fiecare dată cu peste 60% din sufragiile electoratului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Radu_mazare, mandat_nou, primar, constantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

EL CONDOR
24 Feb 2012

Adevarul e ca tipul e pre a bun pentru multi " poli ticieni " din oricare par tid din Romanica. Pacat c a se rezuma doar la mun. Constanta. S-ar putea ca acest oras sa devina o zo na libera pentru multi or opsiti, cu conditia : sa nu se intalneasca pe str ada cu PIRATUL AVORTAT si cu ODRASLELE LUI, carora le-ar sta mai bine in ca rtierul bucurestean FEREN TARI, alaturi de MUE ( Mi nistreasa Udrea Elena - m ancao-ar cainii ).
LAZARD
24 Feb 2012

Constantenii au ocazia sa ne demonstreze ca nu san t cei mai stupizi oameni din tara,asa cum se spune acum!
UN BUCURESTEAN
24 Feb 2012

Sincer nu ii inteleg pe c onstanteni cum pot sa il aleaga pe Mazare; nu stiu sa fi facut ceva pt oras (in afara pachetelor pt pensionari-dare de mita ) iar Mamaia este de depar te cea mai chicioasa stat iune care am vazut-o vreo data. Cred ca doar in Mad agascar mai exista asa ce va.

Adauga un comentariu

Random image