2016-12-05 00:25

POLITICA


Mazăre vrea mandat nou de primar

 |  18:03

Edilul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, va candida din nou pentru Primărie, mai ales că, după cum susţine el, cetăţenii de la malul mării îl doresc în continuare în fruntea administraţiei locale.

Un cotidian central din Constanţa a comandat un sondaj în acest sens, iar Mazăre a ieşit detaşat în preferinţele oamenilor, însă primarul spune că are impresia că s-a dorit să fie doar “amăgit”, pentru că nu poate săobţină, ca pe vremea lui “Ceauşescu”, un astfel de rezultat.

Radu Mazăre este primarul municipiului Constanţatocmai din anul 2000. În primul mandat a ieşit cu 66% dintre voturile constănţenilor, iar în2004 şi 2008 a câştigat categoric, de fiecare dată cu peste 60% din sufragiile electoratului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Radu_mazare, mandat_nou, primar, constantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

EL CONDOR
24 Feb 2012

Adevarul e ca tipul e prea bun pentru multi " politicieni " din oricare partid din Romanica. Pacat ca se rezuma doar la mun. Constanta. S-ar putea ca acest oras sa devina o zona libera pentru multi oropsiti, cu conditia : sa nu se intalneasca pe strada cu PIRATUL AVORTAT si cu ODRASLELE LUI, carora le-ar sta mai bine in cartierul bucurestean FERENTARI, alaturi de MUE ( Ministreasa Udrea Elena - mancao-ar cainii ).
LAZARD
24 Feb 2012

Constantenii au ocazia sa ne demonstreze ca nu sant cei mai stupizi oameni din tara,asa cum se spune acum!
UN BUCURESTEAN
24 Feb 2012

Sincer nu ii inteleg pe constanteni cum pot sa il aleaga pe Mazare; nu stiu sa fi facut ceva pt oras (in afara pachetelor pt pensionari-dare de mita ) iar Mamaia este de departe cea mai chicioasa statiune care am vazut-o vreodata. Cred ca doar in Madagascar mai exista asa ceva.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nicuşor Constantinescu, adus din penitenciar la DNA Constanţa Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost adus,... 17 Noi 2016 | (0)
Măsuri severe după ce a fost descoperit virusul gripei aviare la o lebădă moartă O tulpină a virusului gripei aviare a fost depistată la o lebădă găsită moartă în... 28 Noi 2016 | (0)