2019-02-20 09:46


Meleșcanu refuză să facă public numărul consulilor numiți în mandatul său

 |  19:53
Meleșcanu refuză să facă public numărul consulilor numiți în mandatul său

PUTEREA a solicitat ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, să precizeze care este numărul consulilor numiți de când conduce acest minister, adică din ianuarie 2017 și până în prezent, cine sunt persoanele și în ce state au fost numiți.

Într-un limbaj de lemn, MAE ne-a trimis la plimbare, comunicându-ne că “referitor la solicitarea privind “persoanele numite în funcția de consul la misiunile României în străinătate”, menționăm că „numirea acestora la reprezentanțele diplomatice ale României parcurge o procedură diferită faţă de numirea șefilor de misiune (ambasadori / consuli generali) în funcție de vacantarea posturilor în Serviciul exterior al M.A.E., în temeiul Legii nr. 269 / 2003 privind Statutul Corpului diplomatic și consular al României, cu modificările și completările ulterioare”. Adică, e o chestie delicată numirea consulilor și nu e indicat să se știe despre așa ceva. Mai mult, ministerul păstorit de Teordor Meleșcanu a precizat că date despre numirea consulilor „se regăsesc pe pagina de internet a instituției noastre”. Practic, prin acest răspuns, Meleșcanu ține la secret numirea consulilor, mai ales în condițiile în care în spațiul public s-au vehiculat informații despre numirea unor personaje „garantate” politic de PSD și ALDE. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-26

TAGURI: melescanu, consului, mae
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MUIE PSD-ALDE-UDMR-MINORITATI.
27 Aug 2018

Au fost trimisi consuli toate rudele si gunoaiele ciumei rosii de catre acest bosorog BOLSEVIC.
RO STAT MAFIOTIZAT
27 Aug 2018

UNII DINTRE ACESTI CONSULI, ATASATI, ETC NICI MACAR NU SE PREZINTA LA POST IN STRAINATAT CI BAGA CARDUL LA BANCOMAT IN TARA SCOTAND CATE CEL PUTIN 2500-3000 DE DOLARI. ACESTI SINECURISTI IN TARA SE OCUPA DE TOT FELUL DE GAINARII SI HOTII ZICANDU-LE AFACERI
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...