2019-02-23 03:24


Membru PSD, demis ÎN DIRECT, la TV: Rămâi cu Grindeanu

 |  12:39
Membru PSD, demis ÎN DIRECT, la TV: Rămâi cu Grindeanu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat în direct, la Antena 3, că purtătorul de cuvânt al organizaţiei social-democrate Timiş, Lucian Ursuleţu, va fi schimbat din funcţie. Decizia anunţată de Codrin Ştefănescu ar fi fost luată după ce Ursuleţu a precizat că nu a ajuns documentul cu excluderea lui Sorin Grindeanu la organizaţia Timiş.

"Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş va fi schimbat. Îi transmit acum, în direct, că va fi schimbat. Hârtia a fost trimisă la organizaţia PSD Timiş. Nu vine el să spună că CExN este nimic şi că nu am trimis noi hârtia. Dragule fost coleg, după cum ai auzit la televizor, hârtia a fost trimisă. Ce facem? Ne jucăm cu cuvintele şi spui tu, la Antena 3, în direct, cum este cu Grindeanu. Rămâi cu Grindeanu la organizaţia 139. Nu ne jucăm cu aşa ceva. Deci purtătorul de cuvânt al PSD Timiş pe care l-aţi sunat nu mai este purtător de cuvânt", a declarat Codrin Ştefănescu într-o emisiune.

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu, a precizat că, la organizaţia social-democrată timişeană, nu a ajuns niciun document de la conducerea centrală prin care să se ceară excluderea lui Sorin Grindeanu din partid.

"Noi nu am primit de la Bucureşti niciun document care să ateste faptic cele afirmate în declaraţia dată la TV de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prin care acesta anunţase excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD. Până nu primim această hârtie, noi considerăm, în mod evident, că Sorin Grindeanu este în continuare preşedintele PSD Timiş'', a declarat Lucian Ursuleţu, potrivit stiripesurse.ro.

"Nu am primit nimic nici acum. Neprimind nicio decizie, Sorin Grindeanu este membru PSD, președintele PSD Timiș", a declarat Dobra.

Conducerea PSD a votat, pe 16 iunie, pentru excluderea din partid a premierului Sorin Grindeanu, decizie luată în unanimitate de membrii Comitetului Executiv Naţional. Ulterior, Grindeanu a fost fost demis şi din funcţia de premier după ce a trecut moţiunea de cenzură a PSD împotriva propriului Guvern.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-14

TAGURI: codrin stefanescu, psd, grindeanu, lucian ursuletu, demis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...