2019-01-22 04:52


MESAJ de la Cotroceni: „PREȘEDINTELE este foarte mulțumit de activitatea DNA!”

 |  14:22
MESAJ de la Cotroceni: „PREȘEDINTELE este foarte mulțumit de activitatea DNA!”

Președintele Klaus Iohannis este "foarte mulțumit" de activitatea conducerii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), a reiterat, marți, purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

"Președintele României (...) este foarte mulțumit de activitatea conducerii Direcției Naționale Anticorupție. Mai mult de atât nu există comentarii suplimentare. Vorbiți desigur despre acțiunile altor instituții care au dreptul să acționeze constituțional, dar din acest punct de vedere Administrația Prezidențială nu are alte lucruri de adăugat", a afirmat Mădălina Dobrovolschi, într-o conferință de presă, întrebată despre părerea președintelui Klaus Iohannis referitor la sesizarea Comisiei parlamentare de anchetă referitoare la alegerile prezidențiale din 2009 către ministrul Justiției privind refuzul șefei DNA de a se prezenta la audieri, informează Agerpres.

Membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 au decis luni să-i sesizeze ministrului Justiției faptul că procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, refuză să se prezinte la audieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: iohannis, dna, kovesi, dobrovolschi, cotroceni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PLAVANU
11 Iul 2017

IO E MULTUMIT DA DENEA. IEL NE DA CARNE LAPTE SI OA.
GOGU
11 Iul 2017

Zise puscalau si trade apa
TAKE IANKE>>>>>>
11 Iul 2017

Cum sa nu fie vai de mine , vreti sa i ia casele ?
CUHNIA
19 Iul 2017

Doamna croseta in birou si ce s a gandit :Ia sa trag o fuga si sa ma i anunt ceva ca parca m am anchilozat Sa ma mai misc putin
Random imageUltimele stiri

loading...