2019-02-21 18:24


MESAJ dur al lui Băsescu: Patrioţii PSD-işti s-au speriat de popor. Plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile

 |  09:26
MESAJ dur al lui Băsescu: Patrioţii PSD-işti s-au speriat de popor. Plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile

Traian Băsescu a postat un mesaj virulent pe Facebook la adresa ”patrioților din PSD care s-au speriat de popor”, după ce numerele acestora de telefon ori adresele au fost făcute publice. Fostul şef de stat le-a transmis social-social democraţilor să nu-şi schimbe de frică numerele de telefon sau conturile de facebook şi să le răspundă românilor care îi contactează în aceste zile ca să discute cu ei despre problemele stringente ale ţării.

”Patrioţii PSD-işti s-au speriat de popor. Patrioţi şi iubitori de popor din PSD, nu vă schimbaţi numerele de telefon, nu vă închideţi conturile de facebook. Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început. Îi văd pe „patrioţii înspăimântaţí” din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii pe sms, în dialog direct sau pe facebook.

“Patrioţii înpăimântaţi”, se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averesa, viaţa, drept pentru care, plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile.

De asemenea, Băsescu a ținut să reamintească faptul că el însuși a fost expus unor astfel de atacuri pe când se afla la Palatul Cotroceni.

„Patrioţii înspăimântaţi” de la PSD uită că acum 3 – 4 ani urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor “Băsescu la puşcărie“. V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea măi “patrioţi înspăimântaţi” fie că era vorba de soţie sau de cele două fete ? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost.

Vă mai amintiţi “patrioţi înspăimântaţi” că în 2012 mi-aţi trimis în faţa casei zeci de mii de bucureşteni să vadă piscina în care îmi făceam programul de recuperare după operaţia la coloană ? Nici eu şi nici familia nu ne-am plans public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Şi atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra ţara de voi.

Şi încă ceva măi “Patrioţi înspăimântaţi” de la PSD : adresa reşedinţei mele a fost făcută public cunoscută de colegul vostru Victor Viorel Ponta încă din 2015. (...)  Răspundeţi poporului la telefon, la sms-uri sau pe facebook. Pe lângă înjurături şi blesteme (de care nu trebuie să vă speriaţi că nu vă face nimeni nimic), veţi afla de la oameni foarte multe lucruri şi vă asigur că merită să-i ascultaţi”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: traian basescu, psd, patrioti, mesaj dur
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...