2018-11-18 03:45


Mesajele lui Băsescu şi Ungureanu pentru români

 |  12:41
Mesajele lui Băsescu şi Ungureanu pentru români

Preşedintele României şi primul-ministru au transmis românilor urările lor, cu prilejul Sărbătorilor de Paşti. Cei doi oficiali au ales să posteze pe site-urile institituţiilor pe care le rerezintă, Preşedinţie şi Guvern, mesaje pentru cei care celebrează Învierea lui Iisus Hristos.

Mihai Răzvan Ungureanu a făcut apel la speranţă şi sănătate: ”Sfintele Sărbători de Paşti să vă dăruiască speranţă, bucurie şi lumină! Doresc să vă urez multă sănătate şi linişte alături de toţi cei dragi dumneavoastră. Hristos a Înviat”, a scris Ungureanu în mesajul său.

În schimb, Traian Băsescu a invocat binele comun al poporului, gândurile de bine către românii de pretutindeni, precum şi sprijinirea celor care au nevoie: “Doresc să adresez tuturor românilor urările mele cele mai calde cu prilejul Sfintelor Paşti. Aceste zile în care sărbătorim Învierea Domnului sunt un prilej de a ne bucura în familie, de a fi împreună cu cei dragi şi, totodată, de a ne aminti de cei care au nevoie de sprijinul nostru. Sfintele Paşti sunt o celebrare a înnoirii şi a solidarităţii. Gândurile mele se îndreaptă către toţi românii, fie că sunt în ţară sau în comunităţile din afara graniţelor. Fie ca lumina Învierii să ne călăuzească în acţiunile noastre cotidiene, să ne inspire în alegerile pe care le facem şi să ne ajute să lucrăm împreună pentru binele comun”, se arată în mesajul preşedintelui, postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-08-21

TAGURI: mesaj Basescu, mesaj Ungureanu, politicieni Paste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...