2019-01-17 11:02


MESAJUL lui Dragnea de ziua Unirii Principatelor Române şi exemplul dat de CONDUCĂTORII ţării de atunci

 |  11:55
MESAJUL lui Dragnea de ziua Unirii Principatelor Române şi exemplul dat de CONDUCĂTORII ţării de atunci

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis pe o reţea de socializare un mesaj de ziua Unirii Principatelor Române, spunând că “în urmă cu 159 de ani românii au aşezat piatra de temelie a marelui vis naţional”, iar “politicienii de atunci au dat dovadă de multă înţelepciune şi au trecut peste toate neînţelegerile”, fiind "cel mai bun exemplu pentru noi, cei de acum".

"În urmă cu 159 de ani, românii au aşezat piatra de temelie a marelui vis naţional: UNIREA. Oamenii politici de atunci au dat dovadă de multă înţelepciune, trecând peste toate neînţelegerile, urmărind, cu toţii, acelaşi ţel: un stat naţional - România. Acţiunea politică de atunci este cel mai bun exemplu pentru noi, cei de acum. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!", a fost mesajul postat, miercuri, pe Facebook, de liderul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-24
Citeste si:
Românii sărbătoresc astăzi UNIREA PRINCIPATELOR. Unde sunt organizate ceremonii militare şi religioase

TAGURI: dragnea, mesaj, ziua principatelor romane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Ian 2018

Cum stie sa isi traga spuza sub turta lui ast oportunist lacom, actiuni la purtator, faliment, acum vrea liniste si intelegere... Phui!!! Tu nu poti sa vb, nu ai drept, esti soiul cel mai rau, ai vinde urgent tara daca ti-ar cere-o cineva tie, noncaracter pripasit la supt ciolane
BOLSEVICUL.
24 Ian 2018

Astept sa-ti citesc cartile analfabet de TeleMorman (de prosti ). Tu vei transmite mesaje de la Rahova gunoiule.
CINEVA
24 Ian 2018

FATARNICIE CRASA, NU-L CREDETI. MINTE CUM RESPIRA!
@ANONIM
24 Ian 2018

Ce tara si cui a vandut o ?Ce prost esti !prost ,mincinos si rau dobitoc drogat! La ura si minciuna nu va intrece nimeni Cel care a dat tot centrul Sibiului la nazistii germani si care a dat romanii afara din case ca sa le ia el este tatuca vostru hot Tatuca a vandut copii romani pentru organe si a spoliat bugetul primariei Sibiu cu ocazia asa ziselor lucrari de refacere a aeroportului Atunci a dat lucrarile la o firma de FRITZI nazisti fara licitatie ESte penal si va sta el la Rahova sa dea meditatii ca tot e specialist in aszisele ''meditatii'' Capisco drogatule!
ANONIM
24 Ian 2018

DERBEDEUL FACE PARTE DIN STRICATII NEAMULUI....
Random imageUltimele stiri

loading...