2019-01-18 07:35


Mesajul lui DRAGNEA pentru IOHANNIS. Ce-i transmite șeful PSD președintelui înaintea întâlnirii cu TRUMP

 |  13:27
Mesajul lui DRAGNEA pentru IOHANNIS. Ce-i transmite șeful PSD președintelui înaintea întâlnirii cu TRUMP

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis să aibă o vizită „de succes” în SUA şi l-a asigurat „direct şi public” de faptul că nu se va întâmpla nimic în ţară atât timp cât se află în America.

„În primul rând, îi transmit (preşedintelui Klaus Iohannis – n.r.) succes în SUA, pentru că este important ca preşedintele României să aibă o vizită de succes în America, este important pentru ţară. Dincolo de divergenţele trecute dintre noi doi, dincolo de faptul că suntem adversari politici, România este ţara noastră comună şi este important să aibă o vizită de succes”, a afirmat preşedintele PSD, citat de News.ro.

El l-a mai asigurat pe Iohannis că „nu se întâmplă nimic în ţară atât timp cât este în SUA”.

Liviu Dragnea a mai spus că ar fi util ca preşedintele Klaus Iohannis să aibă o întâlnire cu liderii politici din ţară, pentru a le prezenta concluziile vizitei în SUA.

„Nu ştiu dacă este nevoie să vină în Parlament preşedintele după această vizită, dar cred că va face publice concluziile discuţiilor şi, eventual, o întâlnire cu liderii politici din ţară dacă acolo s-a stabilit ceva important. Dacă preşedintele îşi va lua nişte angajamente, e bine să ştim şi noi, pentru că cam noi va trebui să le punem în practică”, a conchis Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-09

TAGURI: mesaj, dragnea, iohannis, intalnire, trump, seful psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...