2018-12-10 17:45


Mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul ministru de Interne, Petre Tobă

 |  07:45
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul ministru de Interne, Petre Tobă

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis ministrului de Interne, Petre Tobă, la ceremonia de preluare a mandatului, că se aşteaptă ca acesta să impună legea pentru a se crea un spaţiu în care cetăţeanul „se simte luat în serios şi sigur”.

"Cetăţenii aşteaptă de la dumneavoastră să le asiguraţi siguranţa, se aşteaptă de la dumneavoastră, şi eu aştept acest lucru de la dumneavoastră, domnule ministru, să impuneţi legea. La noi se vorbeşte foarte mult despre cum facem legea, cum interpretăm legea. Eu vă cer să impuneţi legea. În acest fel vom crea spaţiul în care cetăţeanul se simte luat în serios şi se simte sigur", i-a transmis preşedintele Klaus Iohannis lui Petre Tobă, potrivit Mediafax. 

Ministrul de Interne a afirmat, la rândul său, că ştie care sunt aşteptările cetăţenilor faţă de MAI, acestea fiind şi principalele repere pe care le va avea la conducerea ministerului.

"Ştiu foarte bine care sunt aşteptările colegilor mei şi la fel de bine ştiu şi care sunt aşteptările cetăţenilor faţă de Ministerul Afacerilor Interne: seriozitate, integritate şi profesionalism, acestea sunt principalele repere pe care le am la conducerea ministerului", a precizat Petre Tobă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: mesaj, klaus iohannis, nou, ministru, interne, petre toba
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUDĂ (PRINCIPELE POULLI)
20 Noi 2015

UN KRETYN ȘI-O SECĂTURĂ, CEI DOI ”DEMNITARI”!
Random imageUltimele stiri


loading...