2018-12-18 17:17


Mesajul lui Tăriceanu pentru cei cu CREDITE ÎN FRANCI: ”Să le compensez eu pierderea?”

 |  19:53
Mesajul lui Tăriceanu pentru cei cu CREDITE ÎN FRANCI: ”Să le compensez eu pierderea?”

Au riscat și au pierdut, iar pierderea lor nu trebuie compensată de alții. Aceasta este părerea președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, referindu-se la decizia CCR de a declara neconstituţională Legea conversiei creditelor în franci elveţieni la cursul istoric.

''Unii şi-au luat credite în franci elveţieni. Evoluţia francului elveţian e cea pe care o ştiţi. Unii au pierdut, s-au trezit că pierd. Şi acuma ce să fac eu, să stau să le compensez pierderile? Păi dacă eu fac o greşeală proprie cu titlu personal, vă chem pe dumneavostră să-mi compensaţi ceea ce am pierdut? De aia nu sunt de acord cu legea respetivă'', a spus Tăriceanu.

El a arătat că mulţi politicieni, colegi de-ai săi, evită să vorbească despre această problemă pentru că este nepopulară.

''Eu ştiu că asta-i o chestiune pe care foarte mulţi colegi de-ai mei evită să vorbească pentru că ştiu că este nepopulară. Dar, sigur, ea e foarte populară în rândul celor care au jucat - să zicem aşa între ghilimele - şi au luat credite în franci elveţieni. Alţii şi-au luat în alte monede. Să ştiţi că nu sunt numai ăia care au pierdut bani în România şi în decursul timpului nu i-a ajutat nimeni'', a adăugat Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: tariceanu, credite, franci elevetieni, ccr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LIBERALUL BOLSEVIC.
07 Feb 2017

Acest individ penal a mai trantit cand era prim ministru o prostie cand a spus unei femei '' Ce vrei sa va fac un hotel '' Era la inundatii.
CORECT
07 Feb 2017

Cine riscă,risca pe semnătura lui.!!!! NU CASCA OCHII.....CASCA BUZUNARUL GHINION ...AR SPUNE UN PROFESOR !!!!
Random imageUltimele stiri


loading...