2018-11-16 05:26


Mesajul ministrului de Interne cu ocazia Zilei Naţionale a României

 |  21:46
Mesajul ministrului de Interne cu ocazia Zilei Naţionale a României

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache a afirmat, în mesajul său cu ocazia Zilei Naţionale a României, că 1 Decembrie este sărbătoarea tuturor românilor, simbol al împlinirii aspirațiilor națiunii române.

"1 Decembrie este sărbătoarea tuturor românilor, simbol al unității, al împlinirii aspirațiilor națiunii române. Unirea de la 1 Decembrie 1918 a fost posibilă datorită înaintașilor noștri care au știut atunci să valorifice contextul european în favoarea intereselor propriei țări. Este rândul generației noastre, a celor care ne bucurăm de libertatea câștigată, chiar cu sacrificiul suprem, de către părinții și strămoșii noștri, să continuăm procesul de modernizare a acestui stat și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun. Am convingerea că, prin unitate și consecvență, România va deveni țara în care toți românii să își poată împlini aspirațiile", a precizat Dragoş Tudorache, potrivit unui comunicat de presă.

Ministrul de Interne a mai spus că 1 Decembrie îi găsește întotdeauna pe angajații MAI la datorie, participând la manifestările dedicate Zilei Naționale sau asigurând ordinea publică în întreaga țară.

„Tuturor polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, polițiștilor de frontieră, aviatorilor, medicilor și paramedicilor SMURD care desfășoară activități în aceste zile, în țară sau în străinătate, le urez mult succes și să-și încheie cu bine misiunea! Sărbătoarea națională de 1 Decembrie îmi oferă prilejul mie și tuturor angajaților Ministerului Afacerilor Interne de a adresa românilor, de aici și de pretutindeni, urări de bine, împliniri și multă sănătate. La mulți ani, români! La mulți ani, România!", a transmis ministrul de Interne. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-30

TAGURI: mesaj, ministru, interne, ziua, nationala, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN NATIONALIST ROMAN
30 Noi 2016

BASTANE ; BINE CA AI FACUT CURATENIE , LA LOCUL DE MUNCA AL GRANDOMANILOR . PE JEGOSUL GENERAL IZMENARU CIND II SCUTURI BASINILE ?
ANONIM
01 Dec 2016

D-LE MINISTRU SE PARE CA A-TI INVATAT CEVA DUPA CE A-TI FOST IN KOSOVA. SA STITI CA TREBUIE SA RESPECTATI LEGEA SI SA NU FITI INFLUENTATI DE UE SAU DE ALTCINEVA (n.n. SUA) CARE VOR SA FACA DIN ROMANIA O COLONIE SAU.. ALTCEVA.....BASESCU A GRESIT CA S-A LINGUSIT SI A FACUT CA EI ..NU FACETI ASA CEVA. VETI TERMINA ROMANICA.
Random imageUltimele stiri


loading...