2018-12-18 17:20


Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis şi al premierului Dacian Cioloş de Anul Nou

 |  08:01
Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis şi al premierului Dacian Cioloş de Anul Nou

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au transmis mesaje cu ocazia Anului Nou. Şeful statului şi-a exprimat speranţa că vom avea un an "bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii", iar prim-ministrul le-a urat românilor ''un 2016 bun şi frumos''.

"Vă urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii. Pentru noi toţi anul care se încheie a fost unul complicat, marcat de grele încercări, cu momente de cumpănă şi decizii dificile, dar necesare. 2015 a fost însă şi anul recâştigării normalităţii, anul în care au fost puse bazele unei reconstrucţii profunde la nivelul societăţii româneşti. Cu speranţă, curaj şi determinare românii au demonstrat că orice impas poate fi depăşit", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, într-o urare postată pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului a mai spus că vrea „ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă”.

„Depinde numai de noi să folosim oportunităţile care se ivesc pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!", a completat preşedintele Klaus Iohannis.

Şi premierul Dacian Cioloş a transmis, joi, felicitări cu ocazia noului an.

''Pe 30 decembrie, după o şedinţă lungă, ultima pe 2015, ne-am strâns toţi membrii guvernului pentru a vă transmite tuturor o urare sinceră de "La Multi Ani" ! Am ales câteva ipostaze mai "de familie" pentru ca urarea noastră să fie una cât mai caldă. Aşadar: Un 2016 bun şi frumos!'', a scris premierul Dacian Cioloş, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul prim-ministrului este însoţit de opt fotografii alb-negru ale premierului alături de miniştri. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-01

TAGURI: mesaj, presedinte, klaus iohannis, premier, dacian ciolos, an, nou
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMNEZEU(L MAMII VOAST)
01 Ian 2016

SYKTYR, ÎN KYZDANU MAMII VOAST, VÎNZĂTORI DE ȚARĂ ȘI NEAM! LA ȘBILȚ CU VOI, CRIMINALI ABJECȚI, VIERMI ÎN SERVICIUL FMI CARE AȚI DISTRUS ȚARA ȘI AȚI CONDAMNAT POPORUL LA GENOCID PRIN INANIȚIE ȘI MIZERIE GENERALĂ! PRAFUL ȘI PULBEREA SĂ SE ALEAGĂ, ÎNCET ȘI DUREROS, DE VOI ȘI DE SĂMÎNȚA VOASTRĂ, LEPRELOR! AMIN! LA MULȚI ANI FERICIȚI, ROMANIEI ȘI POPORULUI ROMĂN!
DE CE
01 Ian 2016

Bulanjiii???????????
DENISA
03 Ian 2016

multu.esc
Random imageUltimele stiri


loading...