2019-01-22 22:05


Mesajul lui Crin Antonescu către Victor Ponta: “Trebuie să îl suspendăm pe Băsescu”

 |  15:49
Mesajul lui Crin Antonescu către Victor Ponta: “Trebuie să îl suspendăm pe Băsescu”

Crin Antonescu le-atransmis pesediştilor că dacă vor să colaboreze, trebuie să acţioneze pentrususpendarea preşedintelui Traian Băsescu. Liberalul îi critică pe pesedişti căse ceartă între ei şi nu sunt capabili să promoveze un proiect care să conducăla dărâmarea Guvernului.

Liderul PNL adeclarat joi seara la o emisiune tv că principalul obiectiv al Opoziţiei artrebui să fie suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. “Nu văd decât o soluţieglobală care să ne ducă pe o cale democratică la înlăturarea de la conducereaţării a acestui Guvern şi a preşedintelui care l-a impus. Soluţia globală estesuspendarea preşedintelui, există foarte multe motive deja de fond, nu mai suntdoar de o încălcare colo sau colo a Constituţiei”, a subliniat Crin Antonescu. Declaraţiasa este contrară celei făcute recent de preşedintele PSD, Victor Ponta care adeclarat că tema suspendării preşedintelui Băsescu nu mai este una deactualitate. În continuare, Antonescu a precizat că este nevoie de un proiectserios, la care să adere şi UDMR, pentru ca succesul moţiunii de cenzură să fieasigurat. Totodată, s-a distanţat de ideea unei alianţe făcute doar pentru a-lda jos pe preşedintele Băsescu, care nu este capabilă să propună soluţii pentruviitor. “Eu şi PNL n-am fost înscris cu forţa sau rechiziţionat într-un soi decolhoz anti-Băsescu de salvare naţională”, a punctat liberalul. El îi atacă pepesedişti, spunând că este greu să construiască “planuri serioase” cu un partidcare are doi lideri, care se pârăsc reciproc în spaţiul public.

PNL, mireasa tuturor

Varujan Vosganian i-acriticat şi el pe social-democraţi, arătând că aceştia bat la gardul PNL “încostum de ginerică”, dar nu sunt capabili să mediteze la un proiect seriospentru răsturnarea Guvernului. “Pentru salvarea democraţiei româneşti şi pentruca anul 2011 să devină un an al relansării şi nu al pregătirii printr-unpopulism reloaded în vederea alegerilor din 2011, este nevoie de un proiectpolitic. Noi cerem PSD ca, în loc să ne bată la gard îmbrăcat în costum deginerică, să mediteze la un proiect politic serios în care să invităm de parteanoastră UDMR şi minorităţile şi să ducem la căderea acestui guvern în integralitateasa, avându-l în vedere şi pe preşedintele Băsescu, premierul en-titre”, asubliniat liberalul, citat de Mediafax. În pofida criticilor adusepesediştilor, Vosganian a fost şi mai dur cu democrat-liberalii pe care i-acatalogat drept “sinistraţii istoriei care nu au vreo legitimitate să se aşezepe partea dreaptă a eşicherului politic”. El a exclus o colaborare în viitorîntre PDL şi PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PAULICA68
11 Dec 2010

Ba papagalilor!Altceva n-aveti in cap?Numai suspendari?De ajuns la putere doar asa puteti.Mi-e mila de voi si de prostia voastra.
Random imageUltimele stiri

loading...