2019-02-16 11:37


Mihai Chirica, ATAC la Gabriela Firea: Cine seamănă vânt, culege furtună

 |  17:43
Mihai Chirica, ATAC la Gabriela Firea: Cine seamănă vânt, culege furtună

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a spus, marţi, refererindu-se la faptul că Garbriela Firea a fost huiduită pe Arena Naţională, că este firesc să se întâmple asta, întrucât ”cine seamănă vânt, culege furtună”.

Mihai Chirica afirmă că era suficient ca primarul Capitalei doar s-o fi salutat pe Simona Halep, fără să confişte evenimentul, el precizând că bucureştenii au transmis un semnal de alarmă politicienilor.

”Cine seamănă vânt, culege furtună. Asta a făcut PSD sâmbătă cu mitingul lor. Era firesc să se întâmple ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională. Aprecierile că forţele obscure, statul paralel, statul perpendicular, au făcut lucrul ăsta este, pot să spun, de-a dreptul mizerabil. România de azi e o societate foarte divizată în care cei care ne cred proşti şi-au dat seama că nu suntem proşti. Şi mai mult, că nu suntem nici măcar puţini şi că putem accepta o anumită obedienţă până la un anumit nivel. De data aceasta, cei prezenţi la Arena Naţională au simţit că se doreşte confiscarea muncii personale şi a familiei unei sportive care a sacrificat timpul, banii, sănătatea, şi multe alte lucruri pentru a deveni campioană. Factorul politic, obedient, a vrut să-i umbrească această realizare”, a precizat Mihai Chirica, potrivit News.ro.

Primarul Iaşiului a mai spus că ultimele afirmaţii făcute de Liviu Dragnea şi atacurile liderului PSD inclusiv la adresa unor instituţii internaţionale arată frica unui om care începe să lovească tot ceea ce îi iese în cale.

”Denotă foarte multă frică. Un om care se află în corzi şi care încasează lovituri succesive de la justiţia românească pentru fapte care le-a săvârşit, desigur, începe să lovească şi el cu toată forţa tot ceea ce îi iese în cale. Nu mai contează că e alb sau e negru. Cum să ataci NATO, când NATO este aliat de bază? Cu ce ne apărăm, cu praştia?”, a mai afirmat edilul Iaşiului, Mihai Chirica.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită copios, luni, în momentul în care a urcat pe scenă alături de Simona Halep şi i-a înmânat acesteia cheia Municipiului Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-12

TAGURI: mihai chirica, gabriela firea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CHIRICUTA CEL PROST
12 Iun 2018

Nu Firea a fost huiduita ci Simona Halep ,de niste minti imbacsite dedroguri si uraNici tu cu ideile ti nebune nu vei mai fi alesDealtfel nici nu esti capabil de primar N ai facut absolut nimic pentru orasul IASI dar nimic,prostane stalinist Hai siktir javra!!!
DE CE E PROST?!
12 Iun 2018

Fiind din Moldova, ca și madamma care s-a SPART în București, ARE TOT DREPTUL S-O CIUFULEASCĂ! A deranjat pe majoritatea cățăratul pe scenă MOȚ, ca măgarul între oi, uitând ca o măgăriță ce este, că oile nu pe ea o voiau! Din punctul meu de vedere, a făcut aceeași greșeală ca altă blondă fugită în Madagascar...ce să le faci? BLONDE!
ANONIM
12 Iun 2018

DANSA ESTE PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI BAI PROASTA PU...L...II AFOST ALEASA DE POPOR NU DE SRI eSTE NORMALA LA CAP NU PSIHOPATA CA CHIORUL SAU INGAMFATA CA OMOIUL ALES PE FACEBOOK Este un primar harnic ,capabil si ca primar are tot dreptul sa premieze sau sa decoreze o personalitate sau alta Simona Halep a acceptat decoratia data de d na Firea Deocamdata dansa a fost aleasa de noi primar general Daca nu va convine nu aveti decat sa puneti voi pe cine doriti dar numai prin vot bai secaturilor invidioase si meschineBai cand o sa intelegi ba proasto ca asa a fost si atunci cand au venit in 1990 minerii ca sa va fugarieasca de pe caldaram unde v ati cacat 3 saptamani blocand circulatia ba jivina anormala Democratia este democratie nu piata voastra de droguri Capisco bai lepre proaste?
ASA AI PATIT TU
12 Iun 2018

nu doamna Firea Tu ai semanat vant si ai cules un rahat aI IN CAPUL ALA DOR PROSTII SI INGAMFARE
ANONIM
12 Iun 2018

Ce mă? A fost aleasă de popor?! Care, mă boul bălții? Nici 15% n-a luat PSD la alegerile de kk-t! Biroul electoral v-a validat, RETARDULE, NU POPORUL!!! I-a-o acasă BOULE, dacă n-oi fi chiar Pandele și du-te unde a înțărcat mutul iapa! Se joacă cu banii parcă-ar fi ai mă-sii din fundul Moldovei! De ce pizda mă-sii vrea să bage 9 mil.de euro ca să strice Bucureștiul PRIN TOT FELUL DE FÂNTÂNI BĂȘITE-N CAPUL EI, LABĂ? DE CE MĂ? C-AȘA VREA PIZDA EI?! TE-AI FĂCUT APĂRĂTORUL EI DE VORBE DIN OFICIU! DE CE N-A RĂMAS ÎN PNL? S-A MUTAT PE UNDE A TRECUT VALUL CU BANI ȘI INTERESE, CUM AU FĂCUT/FACEȚI TOȚI! AȘA CĂ, ZBORI CU DÂNSA DE-AICI! RĂSCOLIȚI BUCUREȘTIUL CUM VĂ VINE VOUĂ PE CREIERUL ĂLA BOLNAV ! CUM VINE CÂTE-O VITĂ LA PRIMĂRIE, SE ÎNTOARCE TOTUL CU CURU-N SUS!
@ANONIM
12 Iun 2018

Da prin vot ba putoare NESIMTITA nu pusa de procurori sau SRI PSD UL A avut 15%cat zici tu dar opozitia cat a avut Stii cat ,putin peste 03 %
@ANONIM
13 Iun 2018

TE AUZI RETARDULE? PRINTR-UN VOT CARE TREBUIA N E V A L I D A T! CINE A MĂSLUIT ÎMPOTRIVA MAJORITĂȚII? EU ȘTIU CĂ MINORITATEA (PIZDA FIRII ȘI TOȚI PISDEII) SE SUPUN MAJORITĂȚII, NU INVERS! CINE-A PUS-O? TOT SECU...SRI SAU CINE DRAQ ÎȘI BAGĂ COADA MEREU! AȘA CUM CHIORULUITREBUIA SĂ I SE FI DAT UN PICIORUL SCAUNULUI PE CARE STĂTEA Ș-APOI ÎN CUR, UNDE MERITA.... ÎN URMA REFERENDUMULUI DE A FI DEMIS ȘI TRIMIS ÎN PUSTIE, TOT EL A IEȘIT PENTRU CĂ AȘA ” TREBUIA”!
ANONIM
13 Iun 2018

Șoldovene! Bă ăsta care spune mesei, calculatorului din fața căruia debitează voma reîngurgitată spunându-i la orice mișcă sau stă... ”dânsa”, vrei să schimbi mentalitatea la toată lumea, după cum vă bese mintea tuturor șoldovenilor – trecuți, actuali sau viitori - din Parlament?! CURVELE DRACULUI!
ANONIM
13 Iun 2018

Moldovenii, în loc să se zbată pentru maidanul în care își bălăceau picioarele, alături de porci, boi și vaci, trăgându-și mucii pe mâneca-mpuțită ori înghițându-i de foame...și să ridice nivelul de trai de-acolo de unde mă-sa au ieșit....sfințind locul nu băgându-l în hazna mai tare și mai adânc...au venit la București haimanalele, fugind sărăciile dracului de locul natal, ca din pușcă...aplicând șmecherește vicleniile învățate din tată-n fiu ori din mamă-n fiică, prin inginerii financiare, cumpărând voturi, bună-voință, locuri...PUTERE! La nicio altă nație nu s-a întâlnit atâta VICLENIE RAPACE, ATÂTA LĂCOMIE, PARȘIVITATE ȘI PERVERSITATE! ȘI CULMEA....MIGREAZĂ PÂNĂ-I GĂSEȘTE DRACII, NE-VRÂND SĂ FACĂ CEVA ȘI PENTRU LOCUL UNDE AU VĂZUT LUMINA ZILEI! D-aia sărăcia lucie e cea mai mare în Moldova! AȘA ȘI-N CAPUL TĂU CARE P U T E A PROSTIE ȘI MANIPULARE GROSOLANĂ...SYCTIRRR BOALĂ!
ANONIM
13 Iun 2018

SA LE SUGI PULA LA MOLDOVENI INCLUSIV CEI DE DINCOLO
ANONIM
13 Iun 2018

vi le sugeti voi intre voi cu varf si-ndesat, va moare cand vreti sa mai performati si pe la altii....sunteti de notorietate pe la stirile horror de la ora 5! Poti sa pui pariu si pe viata ca leprele sunt primii la viol (in grup...dupa cum au vazut la ma-sa si la tac-su ori de prin filmele porno...) la furat, la prostit, talharit, etc...
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...