2018-12-13 00:23


Mihai Tudose CONFIRMĂ scrisoarea nemulțumiților din PSD

 |  22:08
Mihai Tudose CONFIRMĂ scrisoarea nemulțumiților din PSD

Mihai Tudose, fost prim-ministru, actual deputat PSD, a confirmat luni existența scrisorii prin care mai mulţi membri ai Comitetului Executiv al partidului îi cer lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea formaţiunii politice. Tudose a spus că nu a semnat scrisoarea doarece nu mai face parte din CEx. Fostul premier ar putea reveni în forul de conducere al partidului dacă va câștiga șefia organizației PSD Brăila, pentru care și-a depus candidatura.

Întrebat dacă există scrisoarea vehiculată în mass-media, în care 29 de membri ai Comitetului Executiv Național al PSD i-ar cere lui Liviu Dragnea să se retragă, şi dacă a văzut-o, ex-premierul Mihai Tudose a răspuns: „Mai vă spun o dată, că v-am spus ceva şi aţi interpretat-o... Unii au susţinut că nu există, că ei nu au văzut-o. Dumneavoastră aţi văzut, aţi semnat Declaraţia de independenţă a Statelor Unite? Nu. Există totuşi, nu?”.

Fostul premier a subliniat însă că nu a semnat-o. „Eu v-am spus că nu am semnat acea scrisoare”, a declarat Mihai Tudose, la Palatul Parlamentului.Potrivit presei, 29 de membri CExN ar fi semnat până acum o scrisoare prin care i-ar solicita lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea PSD. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, şefia PSD i-ar reveni, până la organizarea unui Congres, Vioricăi Dăncilă, care deţine funcţia de preşedinte executiv. Potrivit informaţiilor obţinute de Digi24, iniţiatorii scrisorii - Niculae Bădălău, Mihai Tudose şi Paul Stănescu - ar vrea să menţină Coaliţia cu ALDE, dar vor cere o remaniere a Guvernului. Un congres pentru alegerea unui nou preşedinte ar putea avea loc în 2019. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-17

GALERIE MEDIA


TAGURI: psd, mihai tudose, scrisoare, cex, nemultumiti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...