2019-01-17 09:02


Mihai Tudose iese la RAMPĂ: ”E nevoie de o discuție în partid”

 |  21:57
Mihai Tudose iese la RAMPĂ: ”E nevoie de o discuție în partid”

Fostul premier PSD Mihai Tudose a oferit, joi, un interviu în exclusivitate agenției Mediafax. Acesta a spus că se simte nevoia unei discuții în interiorul PSD, în care să fie dezbătute pozițiile senatorilor Ecaterina Andronescu și Niculae Bădălău, pe care aceștia și le-au expimat în scrisorile deschise adresate conducerii partidului.

„Eu cred că este nevoie de o discuţie în partid şi nu numai pe temele supuse atenţiei de dna Andronescu. A fost şi scrisoarea dlui Bădălău din ianuarie, da? Şi aceea a rămas, cumva, nediscutată. Poate greşea, dar hai să vorbim înăuntru şi cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu deţine adevărul absolut”, le-a spus Mihai Tudose celor de la Mediafax.

„Nu înţeleg cum se pot exprima public unii colegi de-ai mei înfierând exprimarea publică. Păi nu vi se pare că ceva e cam nonsens aici? Mai multe scrisori care înfierează public luarea de poziţii în public? Haideţi să ne păstrăm pentru discuţiile din partid. Plus tonul folosit. Putem să fim sau să nu fim de acord cu opinia cuiva, dar dna Andronescu nu a folosit un ton jignitor la adresa nimănui, e opinia domniei sale”, a mai spus Tudose.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-16

TAGURI: premier, psd, mihai tudose, partid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GENOCID.
16 Aug 2018

Organizatia mafiota psd-alde trebui scoasa in afara legii de urgenta. Crima organizata din conducerea psd formata din puscariasul draknea si camarila sa analfabeta trebui intemnitata pentu GENOCID.
MAFIA CEKA
17 Aug 2018

SEFUL PROPAGANDEI SI GUVERNULUI PUSCARIASUL DARIUS VILCOV GOEBBELS , CONDUCE TARA SI VIITORUL POPORULUI ROMAN PROST SI INCULT POLITIC . PRAFUL SE ALEGE DE TARA . DESFINTEAZA NATIA ROMANA . ACUM CEI 100 000 DE MII DE PROTESTATARI VA POVESTI LA FIECARE CITE 19 , IAR URMATORI LA CITE INCA CITIVA PRIETENI , PLUS PRESA SI TELEVIZIUNEA . OMAGINE TARI ESTE COMPROMISA PE INCA 20 - 30 ANI
ANONIM
17 Aug 2018

Cine isi mai pune mintea cu niste drogati !Cine il mai crede pe individul asta cu ochi de pork evazionist dovedit si falsificator de acte cine nu l stie pe porcanul asta care a vandut copiii tarii Cine va mai crede pe voi niste infractori care aduceti gorile ca sa va rastoarne guvernul si apoi tipati ca homalaii ca de ce jandarmii nu v au lasat sa o faceti Stam si ne intrebam ce fel de guvern veti pune voi gaylor daca habar nu aveti cu ce se mananca o guvernare Nu ati avut un guvern zero ?
CETATEANU
17 Aug 2018

ACTUALA ASA ZISA CLASA POLITICA ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA , care a distrus ROMANIA in numele tranzitiei catre democratie, TREBUIE ARUNCATA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI , iar mafiotii precum MIRCEA PASCU, PARLAMENTARU MITRALIERA , DREAKNEA, OPRISAN, BADALAU, NORICA NICOLAE, OLPUTA VASILESCU, CIORDACHE, AUTO NICOLAE, ZGUBILITICU NICOLICEA, PROSTITUATUL TARICEANU, NIMFOMANA FIEREA, MARINELII PANDELI SI BASE, ETC TREBUIE CERCETATI PENTRU NENOROCIRILE COMISE IMPOTRIVA POPORULUI SI SA LISE CONFISTE AVERILE ILICITE PANA LA AL PATRULEA NEAM. ACELASI PROCEDURI SA LI SE APLICE SI CELOR DIN JUSTITIE, POLITIE, SERVICII SECRET ETC , CARE AU APARAT SI FAVORIZAT HOTIA SI CLEPTOMANIA IN ROMANIA SI NU AU PROMOVAT MERITOECRATIA. Drept urmare pentru a salva TARA de la pieire SUNT NECESARE ALEGERI ANTICIPATE TOTALE GENERALE (parlamentare nationale si pt parlamentul europen, locale si prezidentiele ).
ANONIM
17 Aug 2018

BOGATASII fraudisti ai ROMANIEI SUNT POLITICIENII SEMIDOCTI MAFIOTI SI TICALOSI PRECUM SI REPREZENTANTII PUTERII REZERVATE A STATULUI (din JUSTITIE, SECURITATE, ARMATA, etc). Ro este o tara bananiera. Peste 5 milioane de romani au emigrat, (9 romani pe ora emigreaza) suntem a doua tara din lume la emigratie dupa SIRIA. De ce si CUM s-a ajuns aici? Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???...
Random imageUltimele stiri

loading...