2019-04-26 15:03


Mihai Tudose îl ia la ROST pe Liviu Dragnea: ”Ia, du-te, măi băiatule, la urgență, să vezi ce condiții sunt...”

 |  20:03
Mihai Tudose îl ia la ROST pe Liviu Dragnea: ”Ia, du-te, măi băiatule, la urgență, să vezi ce condiții sunt...”

Fostul premier Mihai Tudose îl întreabă pe Liviu Dragnea de ce a ales să se interneze într-o clinică particulară şi nu într-un spital regional, în condiţiile în care ”extrem de poasta guvernare PSD” nu e interesată de atragerea fondurilor europene dedicate sistemului sanitar.

”Am şi eu o întrebare pentru Dragnea, dacă într-adevăr are probleme de sănătate şi nu vrea doar să evite termenul de judecată: de ce ai ales să te internezi într-o clinică particulară, şi nu într-un spital regional? Să te scoli în zori, să-ţi iei număr de aşteptare, să capeţi trimitere la RMN, să stai printre bacterii şi semeni bolnavi… Românii nu şi-au dat funcţia de al treilea om în stat şi sunt nevoiţi să treacă prin toate astea. Ia du-te, măi băiatule, la urgenţă, să vezi ce condiţii sunt acolo! Pe zi ce trece, toţi mai mulţi români se satură de minciunile şi abuzurile lui Dragnea”, a declarat Mihai Tudose pentru Podul.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-19

TAGURI: mihai tudose, critici, spital, dragnea, bolnav, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PORCARUL FLAUSAT MAFIOT
19 Mar 2019

se duce la puscarie impreuna cu UDREA sefa lui de la PDL
SECURILĂ ĂSTA
19 Mar 2019

MAI BINE-AR TĂCEA! ARE MINTEA PRECUM CUTELE-ALEA DE PE FRUNTEA LUI DE SECURIST ÎMPUȚIT! ZII FRAIERE, CUM TE SIMȚI CA INIȚIATOR PENTRU PENSIILE SPECIALE? SYCTIRRRRR JAVRĂ SINE-SE-CUR-ISTĂ!
ZDREANTA
19 Mar 2019

Blestemata sa fie masa , care la facut . Sarpele fenteaza mereu legile si justitia . Se crede nemuritor . Parca ar fii Stalin sau Hitler
Random imageUltimele stiri


STARBAG