2018-07-18 06:17


Mihai Stănişoară candidează pentru o funcţie de conducere în PDL

 |  14:22
Mihai Stănişoară candidează pentru o funcţie de conducere în PDL

Senatorul PDL, Mihai Stănişoară, a declarat pentru o televiziune locală că va candida pentru o funcţie de conducere în partid, la Convenţia Naţională extraordinară a PDL, care se va organiza la o dată ce se va stabili astăzi în cadrul Colegiului Director al partidului.

El a lăsat să se înţeleagă că PDL trebuie reconstruit în urma înfrângerii suferite la alegerile din 10 iunie şi a spus că este nevoie de o conducere legitimă care să aibă toate prerogativele date de statut pentru a pune urgent şi cu fermitate în practică programele şi priorităţile stabilite.

Referitor la persoana care îi va lua locul lui Emil Boc la şefia partidului, Stănişoară a precizat că “Vasile Blaga poate fi o variantă, el având toate atuurile” şi a exclus posibilitatea ca Mihai Răzvan Ungureanu să ajungă în fruntea democrat-liberalilor întrucât partidul trebuie condus de cineva care îl cunoaşte din interior şi are vechime.

Senatorul Mihai Stănişoară a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi şi a obţinut 41,27% din sufragii, în timp ce contracandidatul său din USL, Adrian Duicu, a câştigat cu 45,20% din voturile exprimat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-12-23

TAGURI: PDL, funcţie conducere, partid

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova