2019-03-21 12:19


Minister. Absorbția fondurilor

 |  19:16
Minister. Absorbția fondurilor

România ar fi putut avea o rată de absorbţie a fondurilor europene de 90-95% pentru exerciţiul financiar 2007-2013, prin includerea unor proiecte finanţate de la bugetul de stat, dar acestea nu respectă anumite reguli, a spus joi ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu.

"Am fi putut să facem mai mult, aveam unele soluţii. Am putea include proiecte naţionale, fianţate de le bugetul de stat. Acestea ar putea să intre pe alocarea de fonduri 2007-2013. Am analizat un număr foarte mare de proiecte, iar cele la nivel naţional nu respectă anumite reguli şi s-a putut selecta un număr mic de proiecte", a spus Aura Răducu, joi, într-o conferinţă de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-04

TAGURI: minister, absorbtie, fonduri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VAX
04 Feb 2016

Sute de angajati a bagat Constantin la agricultura din privat , de la teologie , de la petrom , de la firmle lui peste fript ,,de consultanta''. Toape si toparlani . Cu specialistii sulii , nu se absoarbe nimic , sunt incompetenti , Aduceti directori competenti , nu fosile care zac in sistem de peste 10 ani , care vin dupa amiaza la serviciu si isi pun ore suplimentare !!!!!! S-ar absorbi mai mult dar cu profesionisti , nu politic , nu lipitori de afise si organizatori de congrese .
UN BENEFICIAR
05 Feb 2016

Mult interrege dintre masurile din programele europene, posdru, poscce, interreg, transporturi nu au deteminat o crestere economica evidenta, crearea de locuri de munca, trecerea mai rapida la economica de piata. Au fost bani, cheltuiti pe actiuni inutile, lucrari de infrastructura de mantuiala, conferinte si vizite de intalnire cu partenerii, ce se puteau face si pe Skype si internet,etc. Trebuie sustinuta productia industriala, procesarea materiilor prime din agricultura si industria alimentara autohtona, modernizarea transporturilor, urbanizare de calitate, cercetarea aplicata. Firmele de consultanta nu au criterii de eligibilitate si registre de expertii adevarati pe toate domeniile, pentru a face proiecte si toata lumea face la gramada, care sunt mai bune dar multe proaste.
ION
05 Feb 2016

La evaluarea de dosare castiga clientela de partid aflata la putere . Restul prostilor intra la ,,conditii artificiale''.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...