2019-01-20 20:08


Ministru: Ca să fie luaţi în serios, românii trebuie să depăşească deficiența de încredere

 |  14:09
Ministru: Ca să fie luaţi în serios, românii trebuie să depăşească deficiența de încredere

Ministrul delegat pentru relația cu românii de pretutindeni, Maria Ligor, a declarat, joi, că românii trebuie să depăşească deficiența de încredere pentru că altfel nu pot fi luaţi în serios.

"Ca diplomat cu 20 de ani de experiență am învățat cât de importante sunt percepțiile în relațiile internaționale și nu numai, în viața noastră. Noi, românii, avem o problemă cu percepțiile și o problemă de încredere, în primul rând în noi înșine. Trebuie să depășim această deficiență de încredere pentru că altfel nu putem fi priviți de către ceilalți cu tot potențialul pe care îl avem la dispoziție și nu putem fi luați în serios, așa cum ar trebui să fim. Nu trebuie să avem complexe, nu suntem cu nimic mai prejos decât ceilalți europeni sau decât ceilalți occidentali. În momentul de față cred că facem parte mai mult din familia occidentală decât din orice altceva", a afirmat Maria Ligor, la Palatul Cotroceni, în cadrul evenimentului "Business Summit. Împreună pentru România", transmite Agerpres.

Făcând referire la actualul guvern, ministrul a spus că este unul "al diasporei" deoarece o mare parte din echipa guvernamentală actuală "are experiență în afara țării".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: ministru, ia, serios, roman, depaseste, deficienta, incredere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...