2019-01-16 19:18


Ministrul „Altă întrebare!” îl atacă pe europarlamentarul Cătălin IVAN: „Din afara PSD poți avea tot felul de idei...”

 |  16:37
Ministrul „Altă întrebare!” îl atacă pe europarlamentarul Cătălin IVAN: „Din afara PSD poți avea tot felul de idei...”

Deputatul social-democrat Florin Iordache - mai cunoscut drept ministrul „Altă întrebare!”, de pe vremea când deținea portofoliul Justiției - a afirmat că europarlamentarul Cătălin Ivan poate să facă orice dezbatere dorește, dar prin anunțul acestuia potrivit căruia lucrează la un proiect politic în interiorul partidului dovedește că "nu știe ce se întâmplă în țară și în PSD".

"Cred că de atâta Bruxelles s-a rupt de România. Nu știe ce se întâmplă în țară și ce se întâmplă în PSD . El poate să facă orice dezbatere, dar nu văd pe nimeni în PSD care să plece la drum cu Ivan", a declarat Florin Iordache, pentru Agerpres.

Deputatul PSD a adăugat că, din câte știe, europarlamentarul nu mai este membru al formațiunii social-democrate.

"Din câte știu eu, Ivan nu mai e membru PSD. Din afara partidului poți avea tot felul de idei năstrușnice", a mai afirmat Iordache.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunțat, vineri, pe Facebook, că lucrează la un nou proiect politic pentru PSD în interiorul partidului, menționând că este important să existe o dezbatere internă.

"Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluție în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune și de direcție din ultimul timp. (...) Foarte curând vom prezenta public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noștri, membri ai PSD", a arătat Cătălin Ivan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-22

TAGURI: florin iordache, alta intrebare, catalin ivan, ministru, europarlamentar, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...