2019-01-20 21:24


Ministrul Ana Birchall, la audierea în Comisie: România e Grădina Maicii Domnului

 |  11:49
Ministrul Ana Birchall, la audierea în Comisie: România e Grădina Maicii Domnului

Ana Birchall, propusă ministru delegat pentru Afaceri Europene, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor reunite de Afaceri Europene din Parlament, cu 18 voturi pentru și 7 împotrivă, după o ședință tensionată, președintele de ședință, senatoarea Gabriela Crețu, amenințând cu evacuarea sălii, din cauza „murmurului permanent”.

Birchall a vorbit despre obiectivul prelării președinției UE de către România, în 2019, „imediat după aniversarea centenarului Marii Uniri”, eveniment considerat o mare oportunitate, „principalul proiect post-aderare”. „În pregătirea preşedinţiei, îmi pun speranţe inclusiv în societatea civilă, în mass-media, să fim parteneri în a arăta inclusiv această frumuseţe a României care este atât de bogată şi de mult prea multe ori nepusă în valoare. Fiecare dintre noi putem să facem acest lucru pentru a respecta şi a iubi această ţară atât de frumos numită grădina Maicii Domnului”, a spus Birchall, citată de News.ro.

Ana Birchall şi-a continuat pledoaria cu expunerea principalelor obiective ale ministerului pe care urmează să îl conducă: tratament nediscriminatoriu pentru români în Europa, aderarea la Schengen şi eliminarea MCV.

Deputatul PMP Eugen Tomac s-a plâns că, după prezentarea făcută de Birchall, nu a mai rămas timp pentru întrebări. Fiindcă nu i s-a permis să ia cuvântul, Tomac a părăsit sala de ședințe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-04

TAGURI: audiere ana birchall comisie parlamentara, romania gradina maicii domnului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DABONE
04 Ian 2017

CE IMAGINE SA AIBA FEMEIA ASTA AFARA, CAND, CU ANI IN URMA I-A INTINS PLASA LUI GEOANA CU UN PLIC DE EURO INREGISTRANDU-L CAND IL DADEA? POTI SA DEFILEZI IN UE CU ALTFEL DE FIGURI?
F-B-I
04 Ian 2017

HA HA IUBIM SEXUL ORAL CU ANA BIRCHALL,BUZE CU VENTUZE,SUGE BINE
ANONIM
04 Ian 2017

Este un exponent al mafiei bolsevico -pesediste care a reprezentat saracia din Vaslui in parlament. Voi care a-ti votat asa ceva aveti CASA IN SUA SI BANI IN CONTURI CA ALE EI ?ESTE REZULTATUL VOTULUI DAT DE ANALFABETI , INCULTI , ASISTATI SOCIAL SI PENSIONARI DUSI CU MINTEA.
CONSTANTIN
04 Ian 2017

DESPRE NARCISISTA INFANTILA NUMAI ATAT : " MARE E GRADINA DOMNULUI..."
Random imageUltimele stiri

loading...