2019-01-17 13:34


Ministrul Cristian Ghinea a decis să candideze

 |  22:49
Ministrul Cristian Ghinea a decis să candideze

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a decis să accepte oferta USR de a candida pe listele acestui partid pentru alegerile parlamentare, au declarat surse guvernamentale, citate de Mediafax.

USR îşi va anunţa candidaţii miercuri la ora 15, la ora 10 fiind programată şedinţa săptămânală de Guvern. Premierul Dacian Cioloş va trebui să desemneze un înlocuitor la şefia ministerului Fondurilor Europene.

Întrebat într-un interviu acordat RFI în luna septembrie dacă intenţionează să intre într-un partid politic, Cristian Ghinea a confirmat că au existat discuţii cu Uniunea Salvaţi România (USR).

"Vă confirm faptul că au existat discuţii cu Uniunea Salvaţi România. Este un partid care într-un mod absolut remarcabil spune că acest Guvern a făcut lucruri bune, care ar trebui să continue. Într-o lume politică în care a devenit o modă să iei în derâdere tehnocraţii, există acest partid cu oameni curaţi şi care spune nu, dimpotrivă, oamenii ăştia au început ceva bun şi ar trebui să continuăm. Dat fiind că ei spun asta, au existat discuţii cu ei", a detaliat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-25

TAGURI: cristian ghinea, ministrul fondurilor europene, candidatura, usr, liste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GRAUR DOINA
31 Oct 2016

Bravo jegule ai facut sange in balegar la fondurile europene Acum vrei sa fii si parlamentar Bai putoare ingalata pute in urma ta a prostie
Random imageUltimele stiri

loading...