2019-01-17 20:13


Ministrul Daea LOVEȘTE din nou: ”VACA e un miracol care...”

 |  21:20
Ministrul Daea LOVEȘTE din nou: ”VACA e un miracol care...”

După ce a lăudat în mod special oaia, Ministrul Agriculturii aduce acum şi un omagiu vacii româneşti. Aflat în Ialomiţa, pentru a celebra "Ziua Porumbului", Petre Daea a spus că "vaca e un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte".

De Ziua Porumbului, în vizita sa în localitatea ialomiţeană Orezu, Ministrul Agriculturii s-a oprit şi la o fermă de vaci. 

"În câmp vezi porumbul cum se recoltează, cu tehnică nouă, şi cum e adus în zootehnie şi transformat acel furaj în lapte, datorită acestui miracol extraordinar! Un miracol care transformă, acest animal, care transformă furajul în lapte!", a spus Petre Daea.

Întrebat dacă nu cumva apreciază acum mai mult oaia decât vaca, ministrul a răspuns: "Îmi plac tot atât de mult şi dau atenţie celor două specii în mod egal."

În mai, Petre Daea a făcut furori pe reţelele de socializare, când a spus că "oaia e o statuie vie".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-14

GALERIE MEDIA


TAGURI: ministrul agriculturii, petre daea, vaca, oaia, lapte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
15 Sep 2017

mosulica vorbeste in parabole, el de fapt se gandeste la fie-sa, careia i-a aranjat un loc "de munca" pe la ministerul agriculturii(***), adica mulgatoare de bani nemunciti...Vorba lui, si-a gasit si ea un rost in viata, cand se intoarce acasa , este precum celebra capra, adica aduce "lapte-n tzatze, malaiesi in calcaiesi", si asta fara prea multa corvoada(adica chiar fara sa vada lupul!), mai degraba prin distractie, nici macar tacs-o nu stie cu ce se ocupa ea," fatuca", la servici...( *** nevestica acestuia lucreaza la "plati", tot la ministerul agriculturii, se vede ca acest minister a devenit mosia lui daea...Frumos, nu? Unde or fi mosierii de altadata? Cei cu sute de ha de pamant, nu cu 5 mii ha., precum sarbu, socrul lui ponta, sau cu 50 mii ha, fostul securist, nicolaiescu...)
LEVST.
15 Sep 2017

Dora Vulcan - 2017-09-15 Pe seama lui Petre Daea s-au făcut glume, declarațiile sale au ajuns virale și au făcut deliciul internetului, de la plapuma cu care a vrut să-i îmbrace pe jurnaliști până la oaia care unește generații. Daea dovedește, însă, că joacă un rol și că o face cu abilitate. Adică este un manipulator. Ministrul Agriculturii dovedește că interpretează cu viclenie un rol și că facem o mare greșeală atunci când îl tratăm ca pe un inofensiv autor de declarații de-un umor involuntar... A propos: fiica a studiat literatură comparată la Universitatea Americană - dar nu din patria lui Faulkner și Whitman ci la Paris - și inginerie economică la cea din București.----_____------ Nu se spune nimic ca ar fi primit vreo bursa de merit, deci a 'studiat" la Paris, pe banii "ei",mai bine-zis pe ai lui tacs-o, si mai precis, pe banii romanilor, este evident ca acest daea a "tuns multe genertii de oite", romanesti...
ANONIM
15 Sep 2017

STUPIZENIA ASTA BIOLOGICA DAEA ATRAGE ATENTIA PUBLICA CA de fapt RO ESTE CONDUSA NU NUMAI DE MAFIOTI , TICALOSI, TRADATORI, criminali, penali, puscariabili CI SI DE CELE MAI GROAZNICE HIDOSENII pamantesi . INDIVIDUL ESTE O COMICARIE CARAGHIOASA A MAFIEI CARE ADMINISTREAZA SI CONDUCE RO PE ULTIMUL DRUM.
AL CAPONNE
15 Sep 2017

@ANONIM. NU direct PE ULTIMUL DRUM ci de pe TEL DRUM pe ULTIMUL DRUM
EU
17 Sep 2017

Are alzheimer saracu '! Cu ce tupeu si cu ce nonsalanta vine asta si spune ca si-a angajat-o pe fi-sa . Asta se cheama nepotism si trafic de influenta .
JASARI
06 Oct 2017

oferta de împrumut între individ. cu o experiență de 8 ani în domeniu, creditele noastre structurale au creat un sistem foarte fiabil și legal pentru a ușura oferta, astfel încât clienții noștri să fie mai siguri, prin urmare, dacă aveți impact cu banca, dificultăți financiare, proiecte de construcție sau altele, vă faceți griji mai mult. Macro-Finance la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta. Oferim împrumuturi cuprinse între 5000 EURO și 5000.000 EURO, cu un plan de rambursare pentru a studia în funcție de posibilitățile dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie. jeniefinance@gmail.com web.facebook.com/jeniefinance.fr
Random imageUltimele stiri

loading...