2019-03-25 14:08


MINISTRUL Dan: Nu mă consult cu Liviu Dragnea în privinţa deciziilor care se iau la nivelul MAI

 |  14:43
MINISTRUL Dan: Nu mă consult cu Liviu Dragnea în privinţa deciziilor care se iau la nivelul MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, într-un interviu acordat România TV, că nu se consultă cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, privind deciziile care se iau la nivelul MAI. Carmen Dan a vorbit şi despre moartea soţului ei şi despre relaţia cu fiul ei.

"Vă asigur că în ceea ce priveşte deciziile care se iau la nivelul ministerului nu mă consult cu preşedintele Dragnea, nu-l întreb ce trebuie să fac, cum trebuie să fac, dar au fost situaţii în care i-am sesizat anumite lucruri care a trebuit să beneficieze de sprijinul coaliţiei, de sprijinul colegilor de partid", a afirmat Dan.

Întrebată dacă e "o crimă" să vorbeşti cu preşedintele de partid, ea a negat. "Nu cred că e o crimă. Eu încerc să arăt că lucrurile acestea trebuie să se desfăşoare şi aşa se întâmplă - în interes pur instituţional. Nu sunt acolo pentru că mă bucur de un privilegiu, sunt acolo pentru că mi s-a dat o responsabilitate şi trebuie să mă achit cât pot eu de bine de această responsabilitate", a susţinut Dan.

Potrivit ministrului, "e o presiune" pe toate persoanele care într-un fel sau altul sunt asociate cu Dragnea.

Întrebată, de asemenea, dacă e "o crimă" să fii din Teleorman, Carmen Dan a răspuns: "Da, în concepţia unora e o crimă. În Teleorman sunt oameni ca peste tot. (...) Întotdeauna m-a revoltat această poziţionare şi acest mod de a privi lucrurile. Nu putem să scoatem judeţul ăsta din România, să-l aruncăm în afara graniţelor doar pentru că din Teleorman sunt Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă sau Carmen Dan, care, culmea, nu au ce să-şi reproşeze. În fiecare zi, dacă ne gândim la ceea ce se întâmplă în Guvern, ce se întâmplă în coaliţie şi în PSD, dacă ne gândim şi ne raportăm la ceea ce se întâmplă în minister, se întâmplă lucruri bune".

Carmen Dan a vorbit şi despre moartea soţului ei şi despre relaţia cu fiul ei. Întrebată cum a trecut peste moarte soţului, Carmen Dan a declarat: "Mi-e greu să vorbesc despre asta. Face parte din acea pavăză pe care mi-am construit-o pentru a nu mă lăsa intimidată și pentru a-mi găsi puterea și tăria să merg mai departe.(...) Am refuzat să citesc. Au fost oameni buni lângă mine, care m-au ținut de-o parte în acele momente de tot ce s-a speculat. Nu o să mă vedeți vreodată vorbind despre aspecte care țin de latura personală, dar vă asigur că lucrurile nu au stat așa. (...) - Am rezistat pentru că am un copil și pentru că fiul meu trebuie ținut departe, pentru că fiul meu trebuie să înțeleagă că mama lui, așa cum poate, pentru că foarte mult timp este afectat activității mele de la minister și de la Parlament, dar că mama lui este alături și că are în mine un sprijin și că noi doi trebuie să ne avem unul pe altul până la capăt. Pentru mine a fost important să-l încurajez pe el, să mă asigur că el trece peste acele momente, că el nu este afectat, deși nu se poate să nu fii afectat".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-21

TAGURI: carmen dan, liviu dragnea, mai,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Iul 2018

Toate masurile sunt luate de puscariasul draknea. Carmencita esti o mincinoasa. Tu esti pe post de marioneta.
ANONIM
21 Iul 2018

A PIERDUT POVESTEA CU MICROFONUL ? DACA AVEA UN SOT BOLNAV NU A DAT UN TELEFON DE CITEVA ZILE ? FIIND BOLNAV DE CE NU LA ADUS IN BUCURESTI LA EA IN CASA STATULUI ?
@ANONIM
22 Iul 2018

DE CE NU-TI VEZI DE VIATA TA DE MUIST SI SA AI ATATA BUN SIMT SA LASI PE ALTII IN PACE TREBUIA OMU SA FACA NAVETA ZILNICA DIN BUCURESTI PANA IN TELEORMAN CA SA MULTUMEASCA SCURSURILE ROMANIEI CAPRA RANJITA A LUI IOHANIS DE CE NU SE MUTA LA BUCURESTI? PENTRU CA ESTE O INCOMPETENTA PROFESIONAL SI STIE TZOAPA CA NU FACE FATA LA O SCOALA DIN CAPITALA CARMEN DAN STA IN CASA STATULUI -SI ASTA VA DERANJEAZA. NU INTR-UNA FURATA CU ACTE FALSE
@@ANONIM
24 Iul 2018

DEMOCRATIA SI PROGRESUL UNEI NATIUNI POT FI INTELESE SI APLICATE DOAR DE CATRE ELITE VERITABILE DEVOTATE NEAMULUI SI NU DE CATRE POLITRUCI CRETINI, RETARDATI, TAMPITI, CURVE, DERBEDEI, TICALOSI, TRADATORI ETC......
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...