2019-03-26 12:37


Ministrul de Finanțe îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Trebuie să dea banii”

 |  23:58
Ministrul de Finanțe îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Trebuie să dea banii”

Eugen Teodorovici a declarat la Antena 3 că acțiunea începută pentru recuperarea banilor din chiria obținută de Klaus Iohannis nu este o „răzbunare politică”.

„Astăzi vă spuneam că situația de la nivelul ANAF încă se analizează, eu nu am fost azi în Bucuresti, luni asta fac. Ar trebui să arătăm foarte clar de ce nu s-a făcut o astfel de acțiune vizavi de cei care au datorii la stat. A doua chestiune, care sunt acțiunile legale pe care statul le poate aplica pentru ca lucrurile să meargă pe făgașul normal. (...)  Trebuie să vedem modul în care structura FISCului, pentru că poate fi doar un exemplu cel al domnului președintelui României, dar poate fi și alte situații de acest tip și față de care statul trebuie să aplice legea. Nu este o răzbunare, nu este nicio refuială politică, este doar ceea ce legea ne obligă să facem”, a declarat ministrul de Finanțe.

Teodorovici a venit și cu precizări de când trebuie să plătească președintele Klaus Iohannis banii pe chirie.

„Acțiunea Ministerului de Finanțe trebuie să fie aceasta: renunță la calea cu notarul și se adresează în mod direct și imediat pentru Cartea Funciară pentru a face această înregistrare fiind proprietarii, după care solicitarea sumei de 1.200.000 plus 1.300.000 către celelalte persoane care împreună au închiriat din 2001 până în prezent. Din prima zi din care s-a început închirierea spațiului, trebuie să se dea întreaga sumă înapoi”, a mai spus ministru.

În ceea ce privește poenalităție, Teodorovici a declarat că la acestea se adună și dobânzile. „Aici trebuie să mă consult juridic, în mod normal dacă l-am notificat din momentul acela se aplică penalități. Se ia suma respectivă plus dobânzile”.

Ministrul de Finanțe a ținut să precizeze că președintele nu a rambursat niciun leu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-07

TAGURI: ministrul de finante, eugen teodorovici, iohannis, bani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Iul 2018

Luati i banii imediat ca altfel el citeste o luna somatia voastra Luatii acum si apoi jos cu el!
@ LEVST
07 Iul 2018

Nu numai bani ...si uzul fruct al acestor bani....palmierul stearp a recunoscut ...cu banii di chirii am luat alte case...el cu gurita lui a spus ca isi va elimina imunitatea, dacă iese președinte......MINTE CUM RESPIRA ACEST HIDOS DE PRESEDINTE..BLESTEMAT SA FIE CINE VA MAI PUNE STAMPILA PTR UN ASEMENEA SPECIMEN...INCLUSIV SI CEI CE BOR FRAUDA SI OBTINE VOTURI FALSE ..AMIN
LEVST.
07 Iul 2018

total de acord numai ca eu nu semnez ca ANONIM ci DOAR ca LEVST.( Dar daca este doar un test de identificare, ma rog, este acceptabil, trucul)
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...