2018-12-11 18:19


Ministrul de Finanțe, PILDE pentru români: ”Să învețe să aibă ÎNCREDERE în Guvern”

 |  20:55
Ministrul de Finanțe, PILDE pentru români: ”Să învețe să aibă ÎNCREDERE în Guvern”

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici a dat asigurări că toți cei care obțin venituri independente, indiferent dacă au depus sau nu declarația 600, pot beneficia de calitatea de asigurat în sistemul de sănătate publică. Ba mai mult, Teodorovici promite românilor ”lucruri frumoase și foarte bune” și îi îndeamnă să învețe să aibă mai multă încredere în ce spun miniștrii.

”Orice problemă are o soluție. O să vedeți că sunt lucruri foarte frumoase, foarte bune și cei care sunt astăzi cu un semn de întrebare vor fi satisfăcuți de soluția pe care Guvernul o va aplica.

În schimb, pot să-i asigur pe toți care își pun această întrebare vizavi de calitatea de asigurat în această perioadă că nu-și vor pierde această calitate

Oamenii trebuie să învețe să aibă încredere în ceea ce spune prim-ministrul, atunci când dă un mesaj foarte clar, și în ceea ce spune ministrul de finanțe și alți colegi din Guvern, pentru că suntem oameni serioși și am făcut toți lucrurile așa cum le-am spus, nu trebuie să dea crezare tuturor zvonurilor, de multe ori rău-voitoare și cu dorința de a dezinforma în mod nejustificat oamenii de bună-credință” a declarat Eugen Teodorovici la Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-07

TAGURI: ministrul de finante, eugen teodorovici, solutie, scadere, salarii, declaratia 600
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Feb 2018

PENTRU A NU SE MAI PERMITE POTRIVIT ZICALEI CA "O MANA SPALA PE ALTA SI AMANDOUA FATA" trebuie ca SIE, SRI, PARLAMENTUL, GUVERNUL, DNA, etc (cum exista in tarile democratice civilizate) sa fie controlate de adevarata societate civila organizata ai carei membri sa fie certificati de catre ORNIS si sa dea publicitatii comunicate despre realitatile existente in aceste institutii fundamentale ale statului, ALTFEL NE INDREPTAM CATRE ANARHIE TOTALA.
Random imageUltimele stiri


loading...