2019-02-24 01:11


Ministrul de Interne, APEL către colegii din PSD

 |  18:56
Ministrul de Interne, APEL către colegii din PSD

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat sambata, intrebata daca sustine o retragere a OUG privind modificarea Codurilor penale, ca "orice solutie care ar duce la detensionarea situatiei este benefica", relateaza Agerpres.

"Apreciez ca orice solutie care ar duce la detensionarea situatiei este benefica", a declarat ministrul de Interne la Parlament. Ea a explicat ca a avizat favorabil aceasta OUG, deoarece exista prevederi in competenta exclusiva de implementare a Inspectoratului General al Politiei Romane. Despre un eventual miting organizat de PSD, Carmen Dan s-a declarat convinsa ca social-democratii se vor strange intr-o sedinta de analiza si vor lua cea mai buna decizie. "Nu discutam despre astfel de solutii. Din perspectiva ministerului, obiectivul nostru este sa ne luam toate masurile pentru a nu ajunge in situatia sa avem violente in strada. Noi incercam sa protejam cetatenii, sens in care am transmis un set de recomandari pe toate canalele de comunicare ale ministerului, inclusiv prin Jandarmerie, Politie si celelalte arme si rugam cetatenii sa aprecieze si sa fie atenti la aceste semnale", a spus ministrul de Interne, intrebata daca se asteapta la violente in strada, in contextul in care PSD ar putea organiza un miting.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-04

TAGURI: carmen dan, ministrul de interne, psd, proteste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD
04 Feb 2017

Aceasta sluga a puscariasului dragnea trebui sa plece cu mitoman cu tot. Psd a intors Romania cu 30 de ani in urma. Acest psd este organizatie mafiota si TREBUI SCOS IN AFARA LEGII DE URGENTA. ARE CEI MAI MULTI ARESTATI SI CONDAMNATI DINTRE TOATE PARTIDELE EUROPENE. A FOST VOTAT DE GUNOAIELE SOCIETATII SI PRIVITI REZULTATUL. IZOLAREA ROMANIEI IN PLAN EXTERN.
CETățEAN
04 Feb 2017

atata vreme cat ai pretenția ca esti democrat si nu aristocrat trebuie sa te supui majoritatii (adică diversității ). iar cand vrei sa devii prea divers (a se citi minoritar) nu ai decât sa latri prin comenturi online împotriva celor care sunt mai mulți decât tine. Ca numai strada iți rămâne, ca la vagabonzi :))))
GENERALISIME DE CARTON
04 Feb 2017

MAI BINE CAUTAI PE CEI 15 000 DE FALSI ABSOLVENTI AI ACADEMIEI BOMBONICA DE ALEXANDRIA . VEZI CA TREI SFERTURI SINT IN MINISTERUL DE INTERNE . IL MAI TI MULT IN MINISTERUL DE INTERNE PE GENERALUL PUSCARIAS CAMATAR OPREA ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...