2018-12-17 17:38


Ministrul Finanțelor AMENINȚĂ bugetarii: ”Statul încurajează MUNCA, nu nemunca”

 |  23:01
Ministrul Finanțelor AMENINȚĂ bugetarii: ”Statul încurajează MUNCA, nu nemunca”

Toate cheltuielile publice trebuie verificate, iar în a doua parte a anului vom veni cu un raport pentru că statul trebuie să încurajeze munca, nu nemunca, a declarat, marţi seara, la postul public de televiziune, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

"În sistemul bugetar vorbim despre 1,2 milioane de salariaţi. Trebuie să analizăm toate cheltuielile publice. Vom veni cu un raport în a doua parte a anului. Din păcate, este o situaţie în care e mai bine să munceşti la stat decât la privat. Fiecare om însă trebuie să justifice ceea ce face. Făcând achiziţiile centralizat, se pot reduce cheltuielile bugetare. Statul trebuie să încurajeze munca, nu nemunca, cea ce implică o serie de măsuri, prin care să punem omul să facă ceva pentru banii pe care statul îi acordă, ca ajutor social, de exemplu", a afirmat Teodorovici la TVR 1, citat de Agerpres.

Potrivit ministrului Finanţelor, în acest an nu se va lua în discuţie introducerea impozitului pe gospodărie sau a impozitului global."Trebuie să învăţăm să vorbim mai puţin şi doar când lucrurile sunt foarte clare atunci trebuie să le comunicăm. Anul acesta nu discutăm despre impozitul global sau impozitul pe gospodărie. Cei care ţipă acum sunt cei care tăiau în trecut. Hai să lăsăm cartea neagră şi să discutăm despre soluţii. Indiferent că suntem de dreapta sau de stânga, scopul nostru comun este bunăstarea românilor", a subliniat Eugen Teodorovici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-13

TAGURI: ministrul finantelor, eugen teodorovici, bugetari, cheltuieli publice, raport
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAID
14 Feb 2018

aloo si ce fac 1,2 mil de bugetari?ca nu se vede nimic.dupa cum arata min transporturilor nu vor face nici un cm de autostrada .numai cand te uiti la fata asa zisilor constructori(patroni)te apuca groaza.numai minxiuni si aberatii.pai daca tu nu construiesti nici un m de autostrada cum primesti salariu?pentru ce?institutiile statului nu functioneaza in mod normal in 24 ore toata mafia din ministere cnair constructii arestata si gata.firmele de pe autostrazi isi bat joc pe fata de tara in complicitate cu angajati din ministere si cnair.se cunosc aceste persoane .si in min de finante este o mafie cunoscuta.
SERIOS?
14 Feb 2018

DAR VOI...MULTI-KK-ȚII DIN PARLAMENTUL RUȘINII NAȚIONALE, UMFLAȚI CU POMPA, SUPRADIMENSIONAȚI...CU ȘOFERI, CONSILIERI, SECRETARE, FEMEI DE SERVICIU....MUNCIȚI?! VĂ FACEȚI CĂ MUNCIȚI....IAR CÂND O FACEȚI, TRICOTAȚI LEGI, DECRETE, HG-URI PE GENUNCHI, ÎN MIEZ DE NOAPTE CA HOȚII ȘI DUHURILE NECURATE ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN CARE V-A ALES CU ÎNCREDERE, ȘI-A ROMÂNIEI! CURVE PERVERSE! HUOOOOOOOOOOOOOOOOO!
ANONIM
14 Feb 2018

TREBUIE FACUTA CAT MAI URGENT O COMISIE NATIONALA PENTRU AUDIEREA, banditilor, prostilor, hotilor, sfertodoctilor, impostorilor, retarzilor, CURVELOR, gunoaielor umane ,etc care au facut si fac politica sau guverneaza tara de 28 de ani si mai ales pt audierea repetentilor natiunii precum DREAK-NEA si a pretinselor elite ORDINARE precum PROSTARICEANU NIMFOMANU pentru a arata POPORULUI ca RO dupa 1989 a fost CAPTURATA DE HOTI,,TICALOSI, TRADATORI, DOBITOCI, MAFIOTI, PROSTITUATI(TE)……………………..
Random imageUltimele stiri


loading...