2019-03-22 00:13


Ministrul Finanțelor îi RĂSPUNDE lui Iohannis: ”Vrei informații? SUNĂ-MĂ pe mine!”

 |  21:43
Ministrul Finanțelor îi RĂSPUNDE lui Iohannis: ”Vrei informații? SUNĂ-MĂ pe mine!”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat la Digi24 că un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis a sunat vineri la minister, pentru a cere informaţii. „Dacă vrei informaţii, sună-mă pe mine!”, a declarat ministrul.

Întrebat cum comentează declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis pe tema bugetului, Eugen Teodorovici a răspuns: „Dacă domnul preşedinte ar uza de buna mea deschidere pentru cifre exacte... Azi unul dintre consilierii săi a sunat la mine în minister să ceară informaţii. Dacă vrei să primeşti informaţii, sună-mă pe mine! Nu mă duc în casa nimănui să întreb pe cineva. Cere-mi oficial! A avut din partea mea toată deschiderea.

Consilierul trebuia să sune la cel care coordonează instituţia. Tot timpul le-am pus date la dispoziţie. Nu îmi permit să ascund date, nu îmi bat joc de carierea mea şi de români. Să îmi dea preşedintele un exemplu clar”.

Ministrul Finanțelor a refuzat să dea numele consilierului şi pe cine a sunat acesta.

Președintele Klaus Iohannis consideră că bugetul pe 2019, adoptat vineri de Parlament, „arată disprețul total al coaliției majoritare față de așteptările românilor” și „reprezintă cel mai elocvent exemplu al unei guvernări care amanetează viitorul românilor”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-15

TAGURI: eugen teodorovici, ministrul finantelor, consilier, iohannis, informatii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Feb 2019

Sterpul nazist , ca de obicei, spune Nu mai vorbe goale...fără conținut...numai ipoteze ...dacă ar fi bărbat, ar spune concret ...cu date ...nu banalități...asa ca am sa ii spun si eu o banalitate draga lui ...MUIE MULTA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...