2019-01-24 15:26


Ministrul Justiţiei, despre revocarea lui Tiberiu Niţu: Nu exclud nicio variantă

 |  16:19
Ministrul Justiţiei, despre revocarea lui Tiberiu Niţu: Nu exclud nicio variantă

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat miercuri, referitor la posibilitatea revocării din funcţie a procurorul general Tiberiu Nițu, că nu exclude absolut niciun fel de variantă. Reacţia ministrului vine după informaţiile privind implicarea lui Niţu în ancheta privind folosirea ilegală a coloanelor oficiale.

"Nu am vorbit cu procurorul general, am venit azi noapte la ora 1,00 în țară. O să vorbesc astăzi (miercuri-n.r.) cu procurorul general și, dacă este cazul, o să fac declarații după ce o să discut cu domnia sa. (...) Nu am făcut o analiză preliminară pe care să o prezint presei la acest moment, sigur că lucrez la acest lucru. (...) Am fost la Consiliul JAI, (...) lucrurile au survenit în weekend, există un comunicat al DNA și cred că și în privința domnului Nițu și în privința oricărui funcționar, demnitar al statului român cred că rigoarea ne cere să discut cu acea persoană", a afirmat Raluca Prună, potrivit Agerpres.

Ministrul Justiţiei a mai spus că nu exclude niciun fel de variantă în ceea ce îl priveşte pe procurorul general.

"Nu exclud absolut niciun fel de variantă, pentru că legea prevede asta. Există posibilitatea menținerii, există posibilitatea revocării. Deci iau în calcul absolut orice fel de instrument pe care îl am la dispoziție prevăzut de legea română în vigoare. Trebuie să discut ca să ascult toate opiniile", a precizat ministrul Raluca Prună. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27
Citeste si:
REACŢIA ministrului Justiţiei despre raportul MCV

TAGURI: ministru, justitie, revocare, tiberiu nitu, nu, exclude, varianta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...