2019-01-20 13:52


Ministrul Muncii anunță dacă se înscrie în partidul lui Nicușor Dan

 |  15:23
Ministrul Muncii anunță dacă se înscrie în partidul lui Nicușor Dan

Dragos Pislaru, ministrul Muncii, a declarat într-un interviu pentru HotNews.ro că poartă discutii cu USR si ca in doua saptamani va anunta daca se va inscrie in partidul lui Nicusor Dan sau va rămâne in guvern.

”Trebuie sa recunosc ca am avut discutii cu USR, mi s-a propus sa ma alatur echipei si recunosc ca e tentant. Pentru ca USR e acum un partid care vine cu oameni complet nepatati din perspectiva etica, morala, de coruptie si care au o agenda progresista.Pe de alta parte, in aceasta perioada s-au anuntat greve din mai multe zone. Exista cel putin doua elemente dificil de gestionat: legea salarizarii unitare, pe care as vrea sa o imping mai departe, si salariul minim - o problema trata pe ultima suta de metri anul trecut, fostul guvern nu-si asumase nimic si ne-am trezit ca in pana pe 31 decembrie trebuie sa adoptam un nivel - acum avem in derulare elemente de studii de impact si as vrea sa vedem ca anul asta nu se mai intampla iar negocierea de pe ultima suta de metri. Deci, in esenta, din cauza acestor elemente, greve si cele doua evenimente, am o dificultate in a concepe plecarea mea acum. Dar probabil ca in urmatoarele doua saptamani aceste lucruri se vor clarifica. Pe de o parte, daca exista vreo cale pentru mine sa cred ca e realist ca prin ceva ce pot face sa preintimpin grevele, ceea ce nu cred ca e posibil pentru ca par sa aiba un substrat politic si electoral” a declarat Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii, pentru Hotnews.ro.

Liderul USR, Nicușor Dan, a anunțat că poartă discuții cu mai mulți miniștri din cabinetul Cioloș pentru a se înscrie în partidul său. Până acum, au mai fost confirmate numele lui Vlad Voiculescu și Cristian Ghinea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: dragos pislaru, ministrul muncii, usr, guvern, nicusor dan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...