2018-10-16 15:11


Ministrul Muncii: Klaus Iohannis m-a chemat la consultări pentru a ne cunoaşte

 |  07:36
Ministrul Muncii: Klaus Iohannis m-a chemat la consultări pentru a ne cunoaşte

Bugetul Ministerului Muncii pe 2016 a fost votat, duminică, cu unanimitate de voturi, de parlamentarii din Comisiile de resort. Ministrul Ana Costea a declarat că preşedintele Klaus Iohannis a chemat-o la consultări pentru a se cunoaşte şi pentru a afla cum s-a acomodat la minister.

"Bugetul a fost prevăzut la 33,167 milioane lei, înregistrând o scădere de 10,26 la sută faţă de bugetul anului trecut", a afirmat ministrul Muncii, Ana Costea, la dezbaterile din Comisiilor reunite pentru buget, finanţe şi bănci din Parlament.

Aceasta a mai spus că la cheltuielile de personal, în 2016 se înregistrează o creştere de aproximativ 7 la sută care se datorează aporobării ordonanţei de majorare cu 10 la sută a salariilor din sectorul public.

În ceea ce priveşte obiectivele pentru 2016, ministrul Ana Costea a precizat că prioritară va fi "ocuparea forţei de muncă în rândul tinerilor", transmite Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-14

TAGURI: ministru, munca, klaus iohannis, cheama, consultari, cunoaste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANIX
14 Dec 2015

Mai tantili pe cine vrei să prostești ? Mai aveai puțin și declarai ca te-a chemat să te întrebe daca mergi cu el la colind !
Random imageUltimele stiri


loading...