2019-02-23 04:52


Ministrul Muncii, ANUNŢ de ultim moment: Proiectul LEGII PENSIILOR este finalizat

 |  14:04
Ministrul Muncii, ANUNŢ de ultim moment: Proiectul LEGII PENSIILOR este finalizat

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, luni, după o întâlnire cu reprezentanţii Consiliului Naţional al Persoanelor Vârstnice, că proiectul Legii pensiilor este finalizat, iar în prezent se fac simulări pe trei formule de calcul.

„Reprezentanţii pensionarilor chiar apreciază faptul că s-au făcut majorări de pensii în ultimul an. I-am rugat, de asemenea, să constituie un grup de patru persoane care să fi lucrat în sistemul de pensii, pentru că vrem ca, după ce terminăm simulările, să nu avem nici un fel de surprize. Deci după ce se vor termina aceste simulări, să vadă Legea pensiilor, să vadă simulările, aşa cum s-au făcut ele şi să lucreze până la urmă la această lege care este legea lor”, a declarat, luni, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Potrivit ministrului, proiectul noii legi a pensiilor este deja finalizat, doar că în prezent se lucrează la mai multe formule de calcul.

„Proiectul de lege este finalizat, dar facem simulări pe trei formule de calcul, ca să vedem care este cea mai avantajoasă. Le-am promis pensionarilor că maxim cât poate să dea bugetul de stat pentru această lege a pensiilor vom face. Nu ne gândim sub nicio formă s-o facem de asemenea manieră încât să nu fie creştere de pensii substanţiale, ci ne gândim chiar cum este cea mai bună formulă ca să oferim maximul”, a declarat Vasilescu, conform Mediafax.

Ministrul Muncii mai spune că le-a cerut reprezentanţilor pensionarilor să sprijine acest proiect şi că speră să fie agreat de toate partidele politice.

„Eu spun din toată inima că o să fie agreată şi de toate celelalte partide politice. Dacă facem o lege pe care o modificăm săptămâna viitoare pentru că nu ne place nu ştiu ce, că am descoperit noi ceva, ajungem în situaţia în care suntem la ora actuală”, a previcat Olguţa Vasilescu.

De asemenea, ministrul Muncii a mai declarat că ministrul Finanţelor, Eugen Todorovici, a dat asigurări că pentru Legea pensiilor „se va da maxim cât poate da statul”.

În ceea ce priveşte modificările Codului Fiscal, privind trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat, ministrul Muncii susţine că în prezent încă sunt firme care introduc modificări de contracte în Revisal şi a dat asigurări că prevederile noului Cod Fiscal nu se vor modifica în Parlament.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-26

TAGURI: ministrul muncii, olguta vasilescu, legea pensiilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Feb 2018

Când are de gând să mărească weekendul la 3 zile?????Ministerul Muncii...Mai bine zis Ministerul Exterminării.
ANONIM
26 Feb 2018

scrieți,oameni buni,la Ministerul Muncii și cereți să mărească weekendul la 3 zile!Pentru numele lui Dumnezeu.Cu cât scriem mai mulți cu atât suntem mai ascultați.
RO TARA FARA ROST
26 Feb 2018

Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sau ca VIITORUL POPORULUI ROMAN sunt in mana unor persoane fara constiinta, fara DUMNEZEU si fara scrupule, care SUNT LACOMI SI RAUTACIOSI si nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua tulburatoare fiind vorba de o plaga a raului care se intinde din urma (GENA) fara dificultati. Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat , UN DESCREERAT nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese ilegitime care poate sa gadile instinctele primare ale disperatilor , debusolatilor, handicapatilor, etc sa “orienteze” si sa conduca “populatia” ca pe o turma de animale besmetice (pensiile, salariile, impozitele si taxele sunt instrumente de gadileala). In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor aflati la putere sau guvernare toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai DEOARECE IN RO DUPA 1989 NU AU EXISTAT STRATEGII DE DEZVOLTARE GENERALA SAU SECTORIALA ci numai planuri infractionale si mafiotice.
COCINA PSD
26 Feb 2018

faceti ceva sa nu-i mai vad fata acestei individe....provoaca scarba
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...