2019-01-17 17:48


Ministrul Transporturilor a decis în privinţa candidaturii la parlamentare

 |  14:16
Ministrul Transporturilor a decis în privinţa candidaturii la parlamentare

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a declarat, luni, că nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Întrebat dacă este dispus să rămână în Guvern și după alegeri, acesta a spus că nu a luat încă o decizie în acest sens.

"Nu candidez la alegeri, pentru că sunt foarte multe proiecte ca acesta. Mai sunt alte proiecte despre care o să vorbim în următoarele săptămâni pe care doresc să le avansez atât de mult încât să nu mai poată fi oprite", a precizat Sorin Bușe, potrivit Agerpres.

Chestionat dacă este dispus să rămână în Guvern și după alegerile parlamentare, Sorin Buşe a spus: "Nu am decis încă, sincer să fiu sunt foarte focalizat pe aceste proiecte și asta îmi consumă acum toată energia".

Ministrul Transporturilor a afirmat că, în următoarele cinci săptămâni, vor fi lansate licitațiile pentru proiecte precum realizarea a 500 de kilometri de autostradă, a peste 300 de kilometri de drum expres și a opt variante ocolitoare. De asemenea, se vor adăuga lotul 2 al magistralei 5 și magistrala 6 de metrou.

"Până la finele anului vor fi inaugurați 15 kilometri noi de autostradă, respectiv lotul 2 Lugoj-Deva", a completat Sorin Bușe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-24

TAGURI: ministru, transporturi, decide, candidatura, parlamentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...