2018-11-19 13:34


Mircea Andrei: Mi-am formulat demisia din PDL

 |  12:29
Mircea Andrei: Mi-am formulat demisia din PDL

Fostul senator Mircea Andrei a declarat luni, pentru Agerpres, că şi-a depus duminică demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Argeş a PDL şi din cea de membru de partid, urmând să aibă o declaraţie de poziţie în legătură cu acest subiect miercuri.

"Mi-am formulat demisia din PDL, dar nu dau declaraţii pe acest subiect, întrucât formalizarea demersului durează, există o procedură de înregistrare a hârtiilor, există o hotărâre a CCJ (Consiliul de Coordonare Judeţean - n.r.). Miercuri voi avea o declaraţie de poziţie", a declarat Mircea Andrei.

El a precizat că nu are în acest moment o altă opţiune politică, întrebat dacă ia în calcul înscrierea în Mişcarea Populară.

Mircea Andrei a confirmat, totodată, că 21 de primari ai PDL au fost excluşi din partid.

"Într-adevăr, au fost excluşi, întrucât şi-au depus demisiile din toate funcţiile politice şi există în astfel de situaţii un articol din Statutul PDL aplicabil în astfel de cazuri. Demisia mea a intervenit la finalul şedinţei", a el.

Liderul europarlamentarilor PDL, Theodor Stolojan, a declarat luni, înainte de şedinţa BPN al PDL, că nu cunoaşte amănunte despre demisia lui Mircea Andrei şi despre excluderea primarilor democrat-liberali din Argeş, precizând că a aflat despre acest caz din relatările mass-media. El a adăugat că subiectul va fi discutat în cadrul forului de conducere al democrat-liberalilor.

Theodor Stolojan a venit la sediul PDL din Aleea Modrogan nr.1, unde se desfăşoară şedinţa Biroului Permanent Naţional, pedalând pe o bicicletă. El a precizat că din când în când îi face plăcere să meargă cu bicicleta prin Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-22

TAGURI: mircea, andrei, PDL, demisie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...