2018-12-11 20:47


Mircea Ionescu Quintus: Bunul Dumnezeu este și creștin și liberal

 |  09:58
Mircea Ionescu Quintus: Bunul Dumnezeu este și creștin și liberal

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, sâmbătă, că partidul nu a fost niciodată așa puternic ca în prezent și va câștiga alegerile parlamentare. Acesta a ţinut să precizeze că „bunul Dumnezeu este și creștin și liberal".

"M-am născut în acest partid. Îi cunosc foarte bine soarta, de aproape 100 de ani. (...) Când vorbesc despre partidul Brătienilor trebuie să mă ridic în picioare. Noi, și dumneavoastră, suntem partidul Brătienilor.(...) Cunoscând această istorie a partidului, după simțirile și cunoștiințele mele PNL nu a fost niciodată așa de puternic ca astăzi. (...) Forța PNL stă (...) în baza partidului. Și baza partidului sunt organizațiile noastre județene, foarte puternice, și toți aleșii locali, puternici și credincioși partidului. (...) Mă opresc aici, cu ruga lui Dumnezeu să mă țină în putere, să contribui și eu la campania electorală și sunt convins că partidul nostru nu poate să nu câștige alegerile. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu, care, după părerea mea, e și creștin, e și liberal", a afirmat Mircea Ionescu Quintus, la reuniunea CNC, potrivit Agerpres.

Liberalul a mai spus că îi vine greu să se adreseze Alinei Gorghiu cu expresia "doamna președintă", în condiţiile în care o cunoaște pe aceasta în politică de pe vremea când era domnișoară.

"Doamnă președintă Gorghiu, a partidului nostru, mi-e greu să vă spun doamnă, că eu v-am ales când erați domnișoară. Asta înseamnă că membrii partidului nostru evoluează. Nici eu nu mă consider bătrân, sunt numai vârstnic. Liberalii nu îmbătrânesc niciodată. (...) Cei care au îmbătrânit înainte de vreme știm pe unde sunt, la un partid care îndrăznește să se numească liberal", a completat Mircea Ionescu Quintus. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-09

TAGURI: mircea ionescu quintus, bunul, dumnezeu, crestin, liberal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Oct 2016

TATAIE SUNT SIGUR CA REUSESTI CU GREU SA REALIZEZI CA MAI ESTI VIU. DINSPRE POLITICA SE VEDE DOAR INTUNERICUL ....................
Random imageUltimele stiri


loading...