2017-01-19 09:19

POLITICA


Mircea Geoană are un nou sediu pentru cabinetul senatorial şi pentru viitoarea formaţiune politică

 |  11:58
Mircea Geoană are un nou sediu pentru cabinetul senatorial şi pentru viitoarea formaţiune politică

Senatorul de Dolj Mircea Geoană şi-a mutat cabinetul parlamentar din Craiova într-un sediu nou, care va găzdui şi noua formaţiune politică.

Dacă până la excluderea din PSD cabinetul senatorial al lui Geoană funcţiona într-un birou de circa 15 mp în sediul PSD Dolj din Craiova, de pe str. Mihail Kogălniceanu, începând din acest an, noul sediu al lui Geoană are o suprafaţă de aproape 10 ori mai mare şi cuprinde întregul parter al unei clădiri de pe str. Unirii, unde până nu demult şi-au desfăşurat activitatea câteva servicii ale Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest 'Oltenia'.

În noul sediul al lui Mircea Geoană funcţionează şi cabinetul deputatului Florentin Gust, care, după ce a demisionat în urmă cu circa un an din PSD şi s-a înscris în PC, odată cu excluderea lui Geoană din PSD a părăsit şi rândurile conservatorilor, mergând alături de fostul preşedinte al Senatului în demersul acestuia de a construi o nouă formaţiune politică.

Florentin Gust a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, că sediul din Craiova este unul dintre cele opt sedii din ţară pe care Mircea Geoană le-a pregătit pentru viitoarea sa formaţiune politică.

'Acesta este unul din cele opt sedii pe care le-am luat în ţară. În primă fază, am luat sedii în toate centrele regionale, precum Craiova, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca. Aici va fi şi sediul noului partid', a spus Florentin Gust.

Deputatul Florentin Gust a menţionat că pentru noua formaţiune politică există grupuri de iniţiativă în 22 de judeţe din ţară, fiecare grup fiind format din câte 30 de membri, iar 70% dintre aceştia nu au mai făcut politică până acum.

Întrebat care este denumirea noii formaţiuni politice, Gust a spus că aceasta va fi făcută publică doar după ce noul partid va fi înregistrat juridic.

'Avem mai multe variante în ceea ce priveşte denumirea iar în funcţie de rezultatele pe care le vom obţine în focus-grupurile cu care lucrăm, vom alege varianta cea mai bună. Nu o vom face publică până nu vom definitiva toate demersurile pe partea juridică, pentru că nu vrem să avem aceeaşi problemă ca USL-ul, care abia după două luni de la anunţarea acestei denumiri a reuşit să definitiveze şi înregistrarea juridică, pentru că au constatat că denumirea fusese înregistrată mai demult de o persoană', a afirmat Florentin Gust.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-14

TAGURI: mircea geoana, cabinet senatorial, craiovaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DAN
15 Ian 2012

nici un om nu cred ca ma i are incredere in acest personaj fara caracter mi rcea geoana ,nu merita ni ci macar un scuipat

Adauga un comentariu

Random image