2017-01-21 06:16

POLITICA


Miron Cozma se visează la Cotroceni

 |  19:06

Candidat-surpriză pentru alegerile prezidenţiale. Fostul lider al ortacilor din Valea Jiului, Miron Cozma, are de gând să intre, din partea Partidului Social Democrat al Muncitorilor, formaţiune politică înfiinţată chiar de el în octombrie anul trecut, în lupta pentru scaunul deţinut de Traian Băsescu. Mai mult, cel poreclit “Luceafărul” huilei vrea să candideze şi pentru un loc în Parlamentul European.

“E primul pas să ajung în Parlamentul European, pentru că în 2014 voi candida la alegerile prezidenţiale, conform unei decizii a Comitetului Director al partidului”, a spus Cozma la România TV, care a explicat şi motivul pentru care le-a refuzat lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie înscrierea în partidul său: “Nu vreau ca din acest partid să facă parte nomenclaturişti şi comunişti, dar nici cei care au existat în politica de vârf a ţării după Revoluţie”.

În lupta sa pentru preşedinţie, Miron Cozma jură că nu va face nici un compromis politic. “Am fost curtat de alte partide. Mi-ar plăcea să vă arăt cum a încercat să mă racoleze Traian Băsescu prin finul lui, Falcă, de la Arad. Încă din 2009 a încercat. Dar decizia noastră este fără echivoc. Nu vom accepta nici un gen de alianţă. Putem găsi modalităţi de ajutorare reciprocă pe zone de stânga, dar atât”, a mai declarat fosta căpetenie a minerilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: miron cozma, cotroceniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GYURYI
26 Feb 2012

DOM" Presedinte !Cred ca cel mai bun prim ministru ar fi Marilena Nitu...Ca ministri ar fi buni Romeo Beja(economie),Cazacu dela Brad(la turism),Lupu Matei dela Moldova Noua(la interne =bate bine=) si nu se poate fara Ion Popescu-Meridian(relatia cu toate partidele...ca le are...).La justitie fosta ...sotie.Cred ca toti membri guvernului si ai presedentiei vor incapea intr-un MAXI TAXI...
ION ILIESCU
26 Feb 2012

Bine spune Gyuryi...Administratia centrala sa se mute la Petrosani sa nu mai faca cheltuieli enorme cu "alesii" ca acum la casa poporului.Pe toti sa-i tina in ...suturi....(trei schimburi), sa nu le mai arda de hoteluri, benzina, amante,secretare,audiente,telefoane mobile,laptopuri,dormit in fotolii,cearta, greva,filme sexi,numarat banii,prostii, prostii, prostii...Asa sa faci "mai draga" Miroane...Daca nu erai tu in anii "90 ce era Romania acum?Bine ca si-a facut datoria Petre Roman...In fff. scurt timp a rezolvat agricultura si mormanele de fier vechi din industrie...Asa sa va ajute...pardon ...eu sunt ateu...

Adauga un comentariu

Random image