2019-03-26 18:44


Mișcarea România Împreună cere DEMISIA lui Petre Daea: ”A comparat porcii cu Auschwitz-ul”

 |  00:08
Mișcarea România Împreună cere DEMISIA lui Petre Daea: ”A comparat porcii cu Auschwitz-ul”

Mişcarea România Împreună îi cere ministrului Agriculturii, Petre Daea, să demisioneze de urgenţă după "declaraţia incalificabilă prin care a comparat incinerarea porcilor cu Holocaustul".

"Este inadmisibil ca un ministru al Guvernului României să compare incinerarea porcilor cu Holocaustul, o tragedie mondială condamnată de România. Mesajul domnului ministru Daea este incalificabil, cerem demisia sau demiterea de urgenţă a acestuia. Există cazuri în care superficialitatea poate fi amuzantă, însă această situaţie arată o lipsă de discernământ din partea ministrului Agriculturii", se arată într-o poziţie postată pe site-ul Mişcării România Împreună.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marţi seara, la Antena 3, explicând măsurile care se iau pentru a izola focarul de pestă porcină africană de la Carniprod Tulcea, unde trebuie sacrificate 45.000 de animale: "Singura metodă este sacrificarea. Porcii toţi se incinerează (...), e o muncă extraordinară, acolo este ca la Auschwitz, dom'ne".   Ministrul agriculturii, Petre Daea, spune că a fost noaptea în județul Tulcea, unde în exploatația comercială CARNIPROD sunt uciși zeci de mii de porci. Marți, numărul porcilor uciși și incinerați din fermele CARNIPROD a depășit 30.000. ”Acolo este ca la Auschwitz”, a fost comparația nefericită făcută de ministrul Daea. Într-o parte, porcii sunt uciși, apoi leșurile lor sunt aruncate pe foc, potrivit agroinfo.ro.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-26

TAGURI: miscarea romania impreuna, demisie, petre daea, porci, holocaut, auschwitz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VIVIAN
26 Iul 2018

Cioloș nu și-a mai dat demisia după ce a gafat in direct la TV: "Dacian Cioloș a comis o gafă imensă în direct la televiziunea publică. Criticat dur de către opozanți pe seama faptului că în guvernarea lui rata de absorție a fondurilor europene a fost zero, premierul a făcut o gravă greșeală. "Nu ăsta e obiectivul, absorția", a uimit Cioloș.
ANONIM
26 Iul 2018

NOI ROMANI NEIMPLICATI, DUPA 1989, IN CONDUCEREA POLITICA A STATULUI, DAR CARE AM SUPORTAT FARA SA EMIGRAM DEZAMAGIRI, UMILIRE, PAGUBIRE MATERIALA LA NIVEL NATIONAL, DEFAIMAREA SI TRADAREA NEAMULUI ROMANESC SOLICITAM ABOLIREA IN REGIM DE URGENTA A CLASEI POLITICE FORMATA DIN POLITRUCI , A DEMOCRATIEI MIMATE SI A CAPITALISMULUI SALBATIC DE CUMETRIE.
ANONIM
26 Iul 2018

Dar daca il compar pe Iohannusul cu un pork ,ce parere aveti ,sau si voi sunteti porci Porci gay
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Iul 2018

sa fie perchezitionate toate abatoarele poate gasim niste nazisti sub acoperire acolo//mai ales la Teleorman sunt banuieli intemeiate ca cineva aduce nazisti din Brazilia ca sa dea foc la toata Romania.....acum lasand gluma la o parte realitatea este ca unii au mari probleme de gandire si de exprimare in limba romana....penibil,rusine sa vorbesti de asa ceva/Auschwitzul a fost o mare nenorocire la fel ca si gulagurile din Siberia..nu poti sa faci glume cu asa ceva,lumea care a avut rude chiar mai traieste,si eu am avut un unchi deportat vai de soarta lui ce a patit
CUCUVEA FASCISTOIDA!
26 Iul 2018

o sa te ducem la abator sa te frigem ca la holocaustul de la Auswitz,pe tine si pe ceilalti homalai misogini
ANONIM
26 Iul 2018

Am impresia ca nu reusi sa-l clinteasca pe dl ministru Daea din seriozitatea cu care efectua si lua in supraveghere constiincios incinerarea, ideea e ca nu putura face ceva banuti pe riscul si spinarea romanasilor. Asta ii incurca. Cum e unul ce nu-i de-a lor, cum hop sar pe el sa-l elimine din systemul gipsi de jaff. Uite cin` se gasi: Ciolos bubos din pantecul maternal, asta fiindu-i unica prosperitate generationala a neamului mnealui pan se puse sluga la francezi, la sorosisti. Cu de asti ca tine, ciolose, nu merem inainte, trebuie sa te linsam mediatic. Obraznicatura cu pretentii de humor...Lasa profesionistii in pace, calaule si pe nevasta cat e ea de fiica de sef serviciu ai reusit sa ti-o setezi pe sacrificare pt binele tau personal. Pai asta nu e mariaj, e linsaj. Proasta lu` tac-su stie ce i-ai facut cu piticii tai pe creier? O sa o informam noi si pe socru-tu ca sa ne scape de tine.
ANONIM
26 Iul 2018

Cucuveluta, omul a indraznit sa spuna ca masacrul si arderea cumplita a trupurilor seamana cu ceva de trista amintire. Ambele sunt de foarte trista amintire. Sufletul doare cumplit si azi. nu am avut rude acolo. sincer nu ma bag sa deschid cu mintea acea dimensiune a suferintei, ar fi o prabusire in mine, insa inteleg cum traieste actuala drama taranul vrednic muncitor, este ceva cumplit pt el, fiind legat sufleteste de munca sa, de animalele sale. Oamenii inca erau mai jalnici pt ca aveau karmele personale si stramosesti. Animalele in schimb sunt inocente. Subconstientul sesizeaza acest aspect si se cutremura. Asta e singura diferenta si de aceea pare mai cutremurator sa iti moara animalutul decat nus cine ce - indiferent cum - are pete pe structurile energetice, fapt ce te poate face la nivel de sine indiferent, pt ca acolo percepi mecanismul karmic chiar daca nu-l stii in plan fizic constient. Asta fara a considera factorul economic. Si eu gandeam ca ii transforma in preparate, ii fierb, ii si afuma. Uite ca nu se poate ii ard degeaba.
ANONIM
28 Iul 2018

Cucuveluta este nebuna Nu i place nimic si pace Pai cum sa i placa daca este neo nazi
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...