2018-12-14 19:25


Misterioasele afişe ale primarului Chiliman

 |  16:18
Misterioasele afişe ale primarului Chiliman

Sub lozinca „Iarna va fi ca vara”, primarul liberal al sectorului 1, Andrei Chiliman, a început o campanie de informare, cu o puternică tentă electorală. Oficalii primăriei spun că nu au scos nici un ban de la buget pentru campanie şi că afişajul stradal e făcut prin contribuţia unor sponsori.  Cine sunt sponsorii? Aceiaşi oiciali refuză să dea detalii.

Actualul primar al sectorului 1, Andrei Chiliman, cel care a fost cotat de către preşedintele PNL, Crin Antonescu, drept favorit la scaunul de edil în alegerile de anul viitor, a început deja să-şi împodobească sectorul cu panouri electorale. Foarte mari, colorate şi amplasate în locuri vizibile, panourile amintesc de afişele electorale cu sloganuri şi promisiuni pompoase. „Reabilitare termică gratuită”, „facturi mai mici la întreţinere” şi „apartamente mai bine încălzite” sunt mesajele semnate cu „multă căldură” de către Chiliman.

Sponsorii din umbră

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1, Alexandru Ichim, spune că nu e vorba de campanie a instituţiei pe care o reprezintă, deşi numele şi funcţia primarului Chiliman sunt menţionate pe afişe. „Afişele au fost puse doar pe blocurile care vor fi reabilitate termic şi sunt puse mai mult pentru a proteja clădirile”, susţine Ichim. I-am spus că un astfel de panou se află în intersecţia de la Casa Presei Libere, iar răspunsul purtătorului de cuvânt a fost că nu ştie, nu poate da detalii. Ichim a continuat prin a ne garanta că „primăria nu a alocat nici un ban acestei campanii, iar banii sunt primiţi din sponsorizări”. Solicitat să spună cine sunt aceşti sponsori, Alexandru Ichim a refuzat colaborarea. „Nu ştiu unde vreţi să ajungeţi cu astfel de întrebări. E o campanie de informare a cetăţenilor... şi atât”, a conchis Alexandru Ichim. Cu toate acestea, responsabilul primăriei ne asigură că sumele care au fost cheltuite pentru amplasarea acestor panouri nu sunt foarte mari, dar nu poate face „o estimare pentru că ar putea greşi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-03

TAGURI: Andrei Chiliman, iarna va fi ca vara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LAURENTIU
22 Oct 2011

Incep prin a spune ca sunt membru activ PNL, am si eu un apartament reabilitat si cetatean al sectorului 1. Ce face Chiliman acum este cea mai mare mita electorala mascata ! Nu sunt deloc de acord cu ce face el ! Motivele sunt urmatoarele: - eu platesc taxe si impozite in sectorul 1 (si nu putine) si doresc sa beneficiez si ei de ele; - normal era ca din banii cetatenilor sa se faca parcuri, parcari, drumuri, gradinite, sa fie folositi acolo unde pot beneficia toti cetatenii sectorului. NU sa reabiliteze cladiri private de care beneficieaza numai cativa cetateni ai sectorului; - de ce nu reabiliteaza si case? Va spun tot eu: pentru ca o casa reabilitata costa destul de mult si nu obtine (poate) decat 2 sau 3 voturi. La un bloc reabilitat obtine mult ai multe voturi. Raportul dintre banii furati din bugetul sectorului si cei cheltuiti este mult mai bun la reabilitarea blocurilor decat la case; - de ce nu reabiliteaza blocurile din spate? Pentru ca nu sunt vizibile ! Acum sunt reabilitate numai blocurile din intersectii, blocurile cu vizibilitate mare; SUNT SCARBIT DE PNL, DE PSD DE PDL, DE TOTI LIDERII POLITICI ! TOTI SUNT O HAITA DE HOTI, PANARAME, INCULTI SI RUDE CARE NU FAC NIMIC PENTRU NOI !
MIRCEA
22 Oct 2011

Bai @Laurentiu cel scarbit de toate, sa declari mita electorala ceva facut in folosul locuitorului din sectorul 1 mi se pare halucinant. Imi pare sincer rau ca blocul tau a fost reabilitat si nu vei fi nevoit sa refaci fatada blocului pe banii tai si ai vecinilor, asa cam va obliga legea fatadelor a lui Udrea, sa vezi atunci ce apreciai "mita asta electorala". Si daca ai fi locuitor al sectorului 1 ai sti ca toate blocurile din zona Caranfil reabilitate sunt cam pe aleile din spate, nu pe bulevard asa cum trambitezi tu. Dar postacul de meserie ia ce i se spune si nu judeca.
BIG
23 Oct 2011

Daca e LIBERAL Chiliman asta cum reabilitezi blocurile GRATIS din banii tuturor? E socialism pe fata si mita electorala. Daca stau la casa ar trebui sa ma scuteasca de impozite cu cel putin contravaloarea reabilitarilor lui termice plus cu cat a ridicat el pretul apartamentelor unora. Dobanda la banii care ia imprumutat pentru reabilitari tot eu sa o platesc?, asa nu e nici o diferenta intre el si Boc care a luat bani de la FMI. Traim tot in socialism si din pacate prostimii ii place.
SIMPLU
23 Oct 2011

Laurentiu are dreptate, toti au aceleasi drepturi, nu numai cei din blocurile de la strada. In Paris in anii '80 reabilitarea s-a facut gratis la toate cladirile ce permiteau acest lucru. In Bucuresti cu banii de la National Arena se facea acest lucru gratuit la toate blocurile , nu mai spun cati oameni ar fi avut de lucru in aceasta perioada. In schimb primaria plateste dublu poate pe ajutoarele pt. caldura, consumurile sant mari etc. Va place , nu-i asa ?
Random imageUltimele stiri


loading...