2017-01-17 11:08

POLITICA


Misterioasele afişe ale primarului Chiliman

 |  16:18
Misterioasele afişe ale primarului Chiliman

Sub lozinca „Iarna va fi ca vara”, primarul liberal al sectorului 1, Andrei Chiliman, a început o campanie de informare, cu o puternică tentă electorală. Oficalii primăriei spun că nu au scos nici un ban de la buget pentru campanie şi că afişajul stradal e făcut prin contribuţia unor sponsori.  Cine sunt sponsorii? Aceiaşi oiciali refuză să dea detalii.

Actualul primar al sectorului 1, Andrei Chiliman, cel care a fost cotat de către preşedintele PNL, Crin Antonescu, drept favorit la scaunul de edil în alegerile de anul viitor, a început deja să-şi împodobească sectorul cu panouri electorale. Foarte mari, colorate şi amplasate în locuri vizibile, panourile amintesc de afişele electorale cu sloganuri şi promisiuni pompoase. „Reabilitare termică gratuită”, „facturi mai mici la întreţinere” şi „apartamente mai bine încălzite” sunt mesajele semnate cu „multă căldură” de către Chiliman.

Sponsorii din umbră

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1, Alexandru Ichim, spune că nu e vorba de campanie a instituţiei pe care o reprezintă, deşi numele şi funcţia primarului Chiliman sunt menţionate pe afişe. „Afişele au fost puse doar pe blocurile care vor fi reabilitate termic şi sunt puse mai mult pentru a proteja clădirile”, susţine Ichim. I-am spus că un astfel de panou se află în intersecţia de la Casa Presei Libere, iar răspunsul purtătorului de cuvânt a fost că nu ştie, nu poate da detalii. Ichim a continuat prin a ne garanta că „primăria nu a alocat nici un ban acestei campanii, iar banii sunt primiţi din sponsorizări”. Solicitat să spună cine sunt aceşti sponsori, Alexandru Ichim a refuzat colaborarea. „Nu ştiu unde vreţi să ajungeţi cu astfel de întrebări. E o campanie de informare a cetăţenilor... şi atât”, a conchis Alexandru Ichim. Cu toate acestea, responsabilul primăriei ne asigură că sumele care au fost cheltuite pentru amplasarea acestor panouri nu sunt foarte mari, dar nu poate face „o estimare pentru că ar putea greşi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-03

TAGURI: Andrei Chiliman, iarna va fi ca varaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LAURENTIU
22 Oct 2011

Incep prin a spune ca sun t membru activ PNL, am si eu un apartament reabili tat si cetatean al sector ului 1. Ce face Chiliman acum este cea mai mare mi ta electorala mascata ! N u sunt deloc de acord cu ce face el ! Motivele sun t urmatoarele: - eu plate sc taxe si impozite in se ctorul 1 (si nu putine) s i doresc sa beneficiez si ei de ele; - normal era ca din banii cetatenilor sa se faca parcuri, parca ri, drumuri, gradinite, s a fie folositi acolo unde pot beneficia toti cetat enii sectorului. NU sa re abiliteze cladiri private de care beneficieaza num ai cativa cetateni ai sec torului; - de ce nu reabi liteaza si case? Va spun tot eu: pentru ca o casa reabilitata costa destul de mult si nu obtine (poa te) decat 2 sau 3 voturi. La un bloc reabilitat ob tine mult ai multe voturi . Raportul dintre banii f urati din bugetul sectoru lui si cei cheltuiti este mult mai bun la reabilit area blocurilor decat la case; - de ce nu reabilit eaza blocurile din spate? Pentru ca nu sunt vizibi le ! Acum sunt reabilitat e numai blocurile din int ersectii, blocurile cu vi zibilitate mare; SUNT SC ARBIT DE PNL, DE PSD DE P DL, DE TOTI LIDERII POLIT ICI ! TOTI SUNT O HAITA D E HOTI, PANARAME, INCULTI SI RUDE CARE NU FAC NIMI C PENTRU NOI !
MIRCEA
22 Oct 2011

Bai @Laurentiu cel scarbi t de toate, sa declari mi ta electorala ceva facut in folosul locuitorului d in sectorul 1 mi se pare halucinant. Imi pare sinc er rau ca blocul tau a fo st reabilitat si nu vei f i nevoit sa refaci fatada blocului pe banii tai si ai vecinilor, asa cam va obliga legea fatadelor a lui Udrea, sa vezi atunc i ce apreciai "mita asta electorala". Si daca ai f i locuitor al sectorului 1 ai sti ca toate blocuri le din zona Caranfil reab ilitate sunt cam pe aleil e din spate, nu pe buleva rd asa cum trambitezi tu. Dar postacul de meserie ia ce i se spune si nu ju deca.
BIG
23 Oct 2011

Daca e LIBERAL Chiliman asta cum reabilitezi bloc urile GRATIS din banii tu turor? E socialism pe fat a si mita electorala. Dac a stau la casa ar trebui sa ma scuteasca de impozi te cu cel putin contraval oarea reabilitarilor lui termice plus cu cat a rid icat el pretul apartament elor unora. Dobanda la ba nii care ia imprumutat pe ntru reabilitari tot eu s a o platesc?, asa nu e ni ci o diferenta intre el s i Boc care a luat bani de la FMI. Traim tot in soc ialism si din pacate pros timii ii place.
SIMPLU
23 Oct 2011

Laurentiu are dreptate, t oti au aceleasi drepturi, nu numai cei din blocuri le de la strada. In Paris in anii '80 reabilitare a s-a facut gratis la toa te cladirile ce permiteau acest lucru. In Bucurest i cu banii de la National Arena se facea acest luc ru gratuit la toate blocu rile , nu mai spun cati o ameni ar fi avut de lucru in aceasta perioada. In schimb primaria platest e dublu poate pe ajutoare le pt. caldura, consumuri le sant mari etc. Va plac e , nu-i asa ?

Adauga un comentariu

Random image