2017-01-18 23:02

POLITICA


O bază militară cauzează fenomene paranormale

 |  17:43
O bază militară cauzează fenomene paranormale

Locuitorii din satul Hampshire trăiesc momente demne de literatură ştiinţifico-fantastică, în care soneriile de la uşă nu le mai funcţionează, apa de la duş se opreşte brusc sau telecomenzile de la autovehicule refuză să mai funcţioneze pentru anumite perioade de timp, relatează “Daily Mail”.

Luminiţele de sărbători s-au aprins şi stins de mai multe ori în această perioadă, din motive aparent inexplicabile, iar sistemele de încălzire din casele locuitorilor au avut de suferit ca urmare a intermitenţelor curentului electric. Unul dintre instalatorii chemaţi pentru a rezolva o problemă la centrala unei locuinţe a declarat că a trebuit să-şi împingă maşina circa 100 de metri pentru a o scoate din raza de acţiune a unui semnal misterios care făcea imposibilă deblocarea din telecomandă a sistemului de închidere centralizată. Potrivit publicaţiei britanice, prezenţa unei baze militare secrete în apropiere, ar putea fi cauza interferenţelor cu sistemele electronice şi reţelele wireless din Hampshire.

Sistemele electronice pot fi perturbate de interferenţele electromagnetice (EMI) provocate de o furtună de radiaţii solare sau de o posibilă sursă militară. De asemenea, o activitate nucleară intensă poate provoca pulsuri electromagnetice (PEM) care pot să paralizeze echipamente electronice de mare voltaj. Între timp, locuitorii din zonă continuă să se confrunte cu reparaţii în propriile locuinţe, fiind aproape convinşi că prezenţa bazei militare secrete de la Aldermaston are un rol semnificativ în problemele pe care aceştia le-au avut în perioada sărbătorilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image