2016-12-04 01:55

POLITICA


Misteriosul indian care a doborât gigantul Red Bull

 |  17:44
Misteriosul indian care a doborât gigantul Red Bull

Compania 5-Hour Energy reprezintă un succes gigantic pe piaţa băuturilor energizante, mai ales după ce a reuşit crearea unei nişe în această industrie, în urma căreia însuşi gigantul Red Bull a trebuit să se recunoască înfrânt.

Puţină lume cunoaşte însă că în spatele companiei se află un misterios indian în vârstă de 58 de ani, pasionat de spiritualitate. În tinereţe, Manoj Bhargava a petrecut 12 ani într-un pelerinaj spiritual, la mai multe mănăstiri. Indianul este un adevărat geniu al matematicii, succesul companiei pe care o deţine ajungând să se datoreze acestui fapt.

Bhargava a încercat un produs energizant natural la un târg, a memorat lista ingredientelor şi a modificat dimensiunea dozelor de energizant pentru a nu concura direct cu Red Bull. În prezent, 5-Hour Energy este lider de piaţă incontestabil, cu o cotă de piaţă de 90% pe segmentul shot-urilor de băuturi energizante.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: misterios indian, gigant Red Bull, piata energizantelor, 5-Hour Energy shotComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Târgul de Crăciun s-a mutat în Piaţa Constituţiei Fără să anunţe din ce motiv Bucharest Christmas Market nu se va mai ţine în Piaţa... 20 Noi 2016 | (0)
Expert: Deficitul de personal pe piața IT este 50.000 de oameni! România are în acest an un deficit de 50.000 de oameni pe piața muncii în sectorul IT, a... 23 Noi 2016 | (0)