2016-10-28 09:45

POLITICA


Misteriosul indian care a doborât gigantul Red Bull

 |  17:44
Misteriosul indian care a doborât gigantul Red Bull

Compania 5-Hour Energy reprezintă un succes gigantic pe piaţa băuturilor energizante, mai ales după ce a reuşit crearea unei nişe în această industrie, în urma căreia însuşi gigantul Red Bull a trebuit să se recunoască înfrânt.

Puţină lume cunoaşte însă că în spatele companiei se află un misterios indian în vârstă de 58 de ani, pasionat de spiritualitate. În tinereţe, Manoj Bhargava a petrecut 12 ani într-un pelerinaj spiritual, la mai multe mănăstiri. Indianul este un adevărat geniu al matematicii, succesul companiei pe care o deţine ajungând să se datoreze acestui fapt.

Bhargava a încercat un produs energizant natural la un târg, a memorat lista ingredientelor şi a modificat dimensiunea dozelor de energizant pentru a nu concura direct cu Red Bull. În prezent, 5-Hour Energy este lider de piaţă incontestabil, cu o cotă de piaţă de 90% pe segmentul shot-urilor de băuturi energizante.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: misterios indian, gigant Red Bull, piata energizantelor, 5-Hour Energy shotComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gabriela Firea s-a răzgândit: Pasajul de la Piaţa Sudului, gata în primăvara 2017 La preluarea mandatului de primar general, Gabriela Firea a anunțat că termenul de finalizare al... 23 Oct 2016 | (2)
Sfertoniștii E campanie electorală și iar s-a învârtoșat consensul unionist printre sfertodocții... 23 Oct 2016 | (1)